Meleg vagyok. Hogyan mondjam el a szüleimnek, barátaimnak? Nagyon félek.
"magamban keresném a hibát, hogy mit rontottam el, hogy nem a fiúkat szereti."
Hogy nevelsz egy kislányt arra, hogy szeresse a péniszt?
"egy kisbabánál nincs eleve elrendeltetve, hogy homoszexuális"
és az van elrendelve, hogy heteroszexuális? egyik sincs _elrendelve_, de az nem azt jelenti, hogy nem kódolt, ugyanis a gén csak hajlamosít, ami később jön ki, vagy nem. ha valaki hajlamos a migrénre vagy a rákra öreg korában, nem azt jelenti, hogy mindjárt rákosan születik.
"Én a Nő, az Anya-feleség, aki a női szerepeket viszi."
aha, tehát te csak szerepeket játszol, vagy vannak valódi érzéseid is? esetleg csak azt is megjátszod, hogy szereted a férjedet? mit szólnál egy olyan élethez, ahol nem szerepeket kell játszani, hanem ÖNmagad lehetsz? a lányod is biztosan eltudná játszani, hogy fiút szeret, stb.. de ha ő lányba lesz szerelmes, akkor nem túl okos dolog egy hamis szerepet felvenni. ezért semmi értelme nincs annak, hogy te otthon férfi és női szerepeket mutogatsz a gyerekednek, mert senki nem ez szerint választja a szexualitását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!