Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan adagoljam ezt be a...

Hogyan adagoljam ezt be a szüleimnek?

Figyelt kérdés

Ezt a kérdést ma reggel írtam ki. Mivel túl sok "bíztatást" nem kaptam, ezért úgy döntöttem, a legjobb az, ha beszélek a szüleimmel és kikérem a véleményüket az ügyet illetően.

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__42837..

Nem is tudok másra gondolni, folyamatosan ez jár az eszemben. Egyedül nem tudok megbirkózni ezzel. Mindenképpen szeretném elmesélni a szüleimnek (és a páromnak is), hogy együtt találjunk ki erre valami megoldást, de egyszerűen nem tudom hogy lehet ezzel előállni. Dühös is vagyok, nyűgös is, kétségbe is vagyok esve, mert úgy érzem a jogaim sérültek, mégsem tehetek ellene semmit, illetve természetesen baromira el lennék keseredve, ha a 4 év kemény munkája nem érhetne idén véget, amikor már annyira a finish-ben éreztem magamat. Segítsetek!

2013. ápr. 28. 21:17
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Valaki javasolta a diktafonos megoldást. Tedd azt. Majd ha továbbra sem akarja, hogy szépen javíthass mond neki hogy fel fogod használni ellene, mész a rektorhoz...
2013. ápr. 28. 21:22
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

ÚRISTEN!

fiú lány vagy? ( gondolom lány)..

3 lehetőséged van:

-felveszed diktafonra hogy mit mond: kijátszani pl: oda mész,és akkor megkérdezni: ha lefekszem magával akkor tényleg átenged? ilyesmi..

-elmondod szüleidnek és valami megoldás..

-lefekszel vele és v átenged v nem..

- azt mondod lefekszel vele,ha átenged. először engedjen át,azután jöhet a dolog ( közbe pedig semmi enm lesz :) )

gyűjts bizonyítékokat... egy teló,oda mész amikor senki sem hallja és jólvan.. én ezt tenném.. azután rohannék a rendőrségre.. lecsukatnám a r*hadékot.

2013. ápr. 28. 21:29
 3/10 A kérdező kommentje:
Szerintem nem hülye, hogy nyíltan elismételje ezt mégegyszer. Nagyon is okos ember, eddig mélységesen tiszteltem! A stílusából ítélve, valószínű annyit mondd, hogy "szerintem ezt már megbeszéltük" és kész. Megpróbálhatom, de nem tartom reális megoldásnak. A lényeg, hogy mindenképpen szeretném a szüleim tanácsát kérni, viszont az ő agyuk úgy elfog borulni szerintem, hogy azonnal botrányt robbantanának... Na ezt szeretném elkerülni!
2013. ápr. 28. 21:29
 4/10 SzilKa ***** válasza:
100%

Szerintem ne menj bele a dologba semmikeppen sem. Beszelj a tanszekvezetovel, ha nala nem ersz el semmit, menj tovabb a dekanig, stb. ezt nem lehet annyiban hagyni!

Ha nem kapod meg az alairast, meg mindig at tudsz jelentkezni masik egyetemre, biztos mashol is van olyan mernoki szak, amin tanulsz, s ott a hianyzo egy vizsgat tudod teljesiteni, illetve diplomazni is tudsz. Nem fog karba menni a 4 ev munkad.

Egy volt TO-s

2013. ápr. 28. 21:35
 5/10 SzilKa ***** válasza:
100%

Masreszt, hidd el, ha ezt veled eljatssza, akkor ez mar maskor is megtortenhetett. En korbekerdeznek az evfolyamtarsak kozott, hogy tett-e nekik is hasonlo ajanlatot. Ha csak meg egy aldozatot talalsz, mar kettotok szava van az oktato ellen.

Egesz nyugodtan fenyegetozhetsz a sajtoval is, egy tanszek/felsooktatasi intezmeny nagyon kenyes az ilyesmire.

Elozo TO-s voltam

2013. ápr. 28. 21:37
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm, ez jó ötletnek tűnik, bár szintén nehéz, mert az adott szakirányon egyetlen egy lány van még rajtam kívül, a többiek lemaradoztak. Ő az egyetlen esélyem és még néhány 5-öd éves lány, akik már szívnak nála egy ideje.

Mivel baromira szigorúnak ismeri mindenki (srácok is buknak rendesen), eddig eszembe sem jutott, hogy esetleg azon lányokat is ezzel tartja sakkban, akik már 5-öd éven vannak itt. Próbálok körbe szimatolni, ez jó ötlet!

Az pedig eszembe se jutott, hogy belemenjek a kis játékába. Nem lenne hozzá gusztusom!

2013. ápr. 28. 21:45
 7/10 SzilKa ***** válasza:
100%
Olyan lanyokat is kereshetsz, akik mar vegeztek, a HOK-on vagy pl facebookon keresztul.
2013. ápr. 28. 22:05
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Amit a volt TO-s mond, az jó ötlet. Én keményen megfingatnám. Adj bele mindent, legyél kemény, reméljük, ki fogják rúgni!
2013. ápr. 28. 22:14
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Kérdezz meg egy jogászt, hogy pontosan hol lehet feljelenteni, bíróságra adni, hogy hívják ezt, és milyen büntetés jár érte, ha bebizonyosodik.

2013. ápr. 28. 22:22
 10/10 anonim ***** válasza:

Sima aláírás megszerzéséhez is kérhetsz bizottságot.

Nekem is ilyenen múlt az államvizsgám,szintén műszaki.

Többször nem engedett át,nem foglalkoztam vele,van ilyen,x%-ot mindig meghuznak.De amikor közölte a dolgokat,néztem nagyot.Úgy adott 1-est,hogy válaszoltam mindenre.

Nem vagyok félős lány,bementem a tanszékvezetőhöz,ő nem hitt nekem,így bementem a dékánhoz,akinek megmondtam,hogy ha nem engedi hogy már az aláírást is függetle bizottság előtt tegyem le,akkor mehetek a rektorhoz vagy az úristenhez is,nem érdekel,nem egy 2 kredites szaron fog múlni az államvizsgám.

Egyben csináltam az aláírást és a vizsgát is,a tanár állította össze a kérdéseket,de már a tanszékvezető vizsgáztatott.

4-est kaptam.

Bizonyítékok hiján nem csinálam belőle nagyobb ügyet,jött az államvizsga is,de utánam valakinek már volt bizonyítéka,mert kirígták a tanárt. (kb 25 éve tanított )

2013. ápr. 29. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!