Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy adagoljam ezt be a barátnőmnek? ÉS a szüleimnek? Teljesen tanácstalan vagyok! Ti hogy reagálnátok?
Jajj, hogy milyen megértőek tudnak lenni egyesek... Na, mindegy.
Egyébként szerintem, ha tényleg így van, hogy már három hónapja külön éltek, és ti csak utána jöttetek össze, akkor nyugodtan elmondhatod a barátnődnek, hiszen neked aztán semmi közöd az ő válásukhoz. Plusz, írtad is, hogy az asszony akart válni. Ha tartós lesz a kapcsolat köztetek előbb, utóbb el kell majd, hogy fogadja a dolgokat a barátnőd is, bár biztos nem lesz egyszerű menet. De szerintem azért az is számít, hogy igazából miért mentek szét. Mert lehet, hogy a bnőd esetleg tud olyan dolgokat, amiket te nem. De szerintem várjatok még egy kicsit a bejelentéssel, hogy kiderüljön megéri -e esetleg elveszíteni a legjobb barátnődet.
hét sztem várd meg a válás végét a bejelentéssel, utána döntsd el menyire fontos neked a pasi..ha eléggé, ne hagyd hogy szétszakítson titket a barátnőd vagy a szüleid..
ha tényleg a barátnőd, hisz majd neked, és nem lesz kiakadva..ha meg ne áll szóba veled , akkor nem is volt az akkora barátság
31 éves a faszi???
Inkább szégyelld el magad te kis r*banc.
Mi van, nem eléggé kielégítő, ha egy korodbeli pasi tisztogatja a csúnyádat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!