Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőmnek írnék egy idézetet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmnek írnék egy idézetet. Vélemény?

Figyelt kérdés

Minden nap megszűnik valami, amiért az ember szomorkodik, de mindig születik valami új, amiért érdemes élni és küzdeni.

Mindennap a te szeretettedért,és boldogságodért fogok küzdeni!<3

Lehet hogy nyálas,de ilyen vagyok.őszinte válaszokat várok ha nem jó nyugodtan írd meg!

És ha van ötleted aszt is szívesen fogadom.

Köszönöm előre is!

2011. okt. 26. 22:30
 1/9 anonim ***** válasza:

Először is: A helyesírási hibákat javítsd!

Másodszor: Sokkal jobbakat is láttam már...

2011. okt. 26. 22:32
 2/9 anonim ***** válasza:

Az első az élet körforgásával kapcsolatos, olyan általános szerintem.

A második úgy hangzik, mintha valami hihetetlen nagy bűnt követtél volna el, ami miatt küzdened kell és ki kell érdemelned.

2011. okt. 26. 22:33
 3/9 A kérdező kommentje:
igazatok van. nem vagyok valami jó az idézet keresésben=/
2011. okt. 26. 22:35
 4/9 anonim ***** válasza:
Valami olyat keress (ha mindenképp más érzését és életfilozófiáját akarod követni), ami a párodhoz szól személyesen vagy a kapcsolatotokhoz.
2011. okt. 26. 22:42
 5/9 A kérdező kommentje:

Igazából kicsit neheztel rám egy másik nő miatt,pedig igazán nem kéne mert őt szeretem!Nem csináltam semmi komolyat csak féltékenykedik:)

És ilyen engesztelő idézet kellene.

Ma sokkal csöndesebben szeretem, de ugyanúgy képtelen vagyok másra gondolni. Ez jobb? mert tényleg egyfolytában arra gondolok hogy most mi lehet vele=/

2011. okt. 26. 22:48
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem szükséges idézet. Tudom hogy evidens, de üljetek le és beszéljétek -hangsúlyozom BESZÉL- a dolgokat.
2011. okt. 26. 22:52
 7/9 Tseppkoe ***** válasza:

Ha nincs oka féltékenykedni, de mégis megtörténik

(nem a "megteszi" szót használom),

akkor

1. Sztem nem te vagy a hunyó és épp ezért én azt javaslom, hogy semmiféle engesztelő verset ne írj és semmiféle engesztelő magatartást NE tanúsits_!

2. Írj neki mást, ami kifejezi, hogy gondolsz rá és átérzed a gondjait...meg a többi, amit az előbb (kb.9éve) ide leírtál nekünk...

2021. jan. 8. 20:27
 8/9 Tseppkoe ***** válasza:

Minden nap megszűnik

ebből a szörnyű féltékenységből

egy kicsi darab örökre,

és születik helyette valami új,

szép, ami megnyugvás,

ami biztonság,

ami örök belső tartás,

ami meg tud szültni

a REÁLIS bizalom,

a NYUGALOM,

a TE nyugalmad,

amiért érdemes élni és küzdeni.

Minden nap kettőnkért fogok küzdeni!

Ha TE is akarod...

Egyedül nem megy...

Se nem, se neked...

2021. jan. 9. 08:18
 9/9 Tseppkoe ***** válasza:

...amiből meg tud születni

a REÁLIS bizalom...

...a NYUGALOM... stb.

2021. jan. 9. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!