Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meleg vagyok. Hogyan mondjam...

Meleg vagyok. Hogyan mondjam el a szüleimnek, barátaimnak? Nagyon félek.

Figyelt kérdés

2013. ápr. 29. 12:56
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
szerintem csak akkor mondd el, ha már van saját egzisztenciád (munkád, el tudod magad tartani és már nem élsz otthon)
2013. ápr. 30. 10:04
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Hozzáteszem a 20-as válaszomhoz, hogy a fiam a lányokat szereti, én meg leszbikus vagyok.
2013. ápr. 30. 11:32
 23/30 anonim válasza:
97%

Az (5-ös) szülő kommentelő:

"Mert oviban azért nincs ilyen."

Minden tiszteletem azoké a szülőké, akik küzdenek és felnevelnek egy gyereket, eltartják a családot normális és emberi körülmények között.

DE! Mégis honnan tudja, hogy mi jár meleg emberek agyában?!

Nem Ön éli át azokat az élményeket..pillanatokat, amiket a meleg/bi emberek. Már kiskorban előjönnek tudat alatt ezek dolgok, de csak később jövünk rá, hogy ezek mik is voltak akkor. (Már oviban is jobban érdekeltek a fiúk, de persze akkor semmit sem tudtam a világ ezen oldaláról, így nem tudtam azt mondani, hogy a fiúkat is szeretem.)

Ez saját tapasztalat...szóval senki se mondja nekem azt, hogy az óvodában nincs ilyen.

Születés óta velünk van. A szüleim mindig heteroszexuális család mintájára neveltek. Szó sem volt melegekről vagy bármi ilyenről. Nem kényeztettek el, semmi.

Az, hogy a szülők hibája az ilyesfajta "problémák" létrejötte, a legnagyobb hülyeség a világon! :)

17/F

2013. máj. 2. 02:12
 24/30 anonim válasza:
36%

Láttam itt, hogy azon "veszekednek", hogy a neveléstől vagy a genetikától lesz meleg/leszbikus a gyerek. Nos egyiktől se, a szexuális hovatartozás már terhesség alatt eldől. Az egyik ismerősöm orvos, erről kérdeztem a múltkor, h mit tud erről, és ő mondta ett. Ha az anya terhesség alatt sokat stresszel , idegeskedik, akkor van rá nagyon nagy esély, h a gyerek ferdehajlamú lesz. Rögtön meg is kérdeztem anyut, h ő is idegeskedett-e, amikor terhes volt velem, ès mondta, hogy igen, nagypn is - ezért van az h én is meleg vagyok.

17/f

2013. máj. 19. 11:05
 25/30 anonim ***** válasza:
92%

Én már nagyon kicsi koromban babáztam, főleg barbie-ztam, és 4 évesen sírtam, mert bokszszettet kaptam és nem sellőbarbie-t... szóval tévedsz. Pedig egy nagyon is egészséges csalási kép volt előttem. Anyu főzött, takarított, mosott, apu meg mindent megszerelt, amit csak kellett, igazi ezermester, és nagyon is macsó, anyu meg igazi nő, aki imádja a divatot, parfümöket, sminket stb., szóval nem azért lettem meleg, mert nem láttam igazi, és egészséges családi mintát, sőt, nővérem is nagyon fiús volt kiskorában, szóval akár tőle is azt vehettem volna fel, hogy focizni jobb, mint babázgatni, vagy táncikálni. Sohasem nézték jó szemmel, hogy nem vagyok elég fiús, és mindig is küzdöttek azért, hogy "igazi" fiút faragjanak belőlem; beírattak focizni, kézilabdázni és egyéb sportra, ahol rendre rémesen teljesítettem... Apu megpróbált elvinni horgászni, de egyáltalán nem kötött le... Így nem nagyon tudom, hogy mi válthatta volna ki belőlem ezt a prenatális hatásokon kívül, habár egyáltalán nem hibáztatom anyut semmiért, erről nem tehet senki, mert ez nem egy gond, vagy betegség, ez egy állapot és kész. Szerencsére mikor látta rajtam anyám, hogy nagyon szenvedek, és nem akarom neki elmondani, hogy miért, akkor biztosított róla, hogy tudja, hogy meleg vagyok, és mindig is tudta, de ettől még szeret, és nem változik semmi sem, ugyanúgy a szeretett gyereke maradok.

Szóval ezt csak azért akartam megosztani, hogy megmutassam, hogy nem a neveltetésen áll, vagy bukik a dolog, és nem is divat...

2016. jan. 12. 22:09
 26/30 anonim ***** válasza:
0%

Ba.zki,itt csak b...k válaszolnak? :)

Ha a fiam (aki most 1,5 éves) bejelenti majd,hogy nem a nőket szereti,pakolom a cuccát és mehet a szeme világába!

Nem fogok én selejtet eltartani!

Szégyent hozna az egész családra!!!Menjen albérletbe,dolgozzon,tartsa el magát,csináljon amit akar!!!

Még az örökségből is kitagadom! :)

Az egyszer hét.zentség!

2016. ápr. 15. 20:19
 27/30 anonim válasza:
95%
utolsó te mekkora egy rasszista el kényeztettet istenhívő homofób f**z vagy
2016. ápr. 16. 11:55
 28/30 anonim válasza:
93%
plusz nézd már meg az év számot te igen hülye
2016. ápr. 16. 11:57
 29/30 anonim ***** válasza:
13%
te utolsó kis b..i,ateista vagyok.És homofób. :)
2016. júl. 12. 15:45
 30/30 anonim ***** válasza:
66%
"Mert oviban azért nincs ilyen" elméletben felnőtt nő vagy de mégis RETARDÁLT! ÓVÓDÁBAN KI SE ALAKUL MÉG A SZEXUALITÁS TE ÉSZLÉNY!
2017. aug. 21. 23:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!