Meleg vagyok. Hogyan mondjam el a szüleimnek, barátaimnak? Nagyon félek.
Ne forgasd ki a szavaimat!
Női szerepek léteznek. Ez nem azt jelenti, hogy itthon színészkedem, hanem vannak archetípusok, amiket viszünk. Önmagamat adom, én ilyen vagyok, nem leszbikus, és nem játszom meg, hogy a férjemet szeretem :D Nevetséges a feltételezés, és az, hogy személyeskedsz, csak magadat minősíted.
Írtam a válaszomban, hogy nincs eleve elrendeltetés, és írtam, hogy a hajlam mindenkiben benne van, csak valami előhozza. Ne ragadj ki mondatokat, sorokat a válaszomból, hanem az egészet nézzed.
De mint írtam, szülőként ez az én véleményem. Viszont, ha te homoszexuális vagy és elmondtad a szüleidnek, akkor ők mit szóltak? Tapsikoltak örömükben? Mert azért ezt nem hiszem, hogy ez volt az első reakció
"Én magam előtt azt látom, hogy menyasszony, meg gyerek, boldog család. "
hát elég szomorú, hogy te már előre eltervezed a gyereked életét. így nem is csoda, hogy nagyobbat fog csalódni, ha a lányodnak más elképzelése lesz a SAJÁT életéről.
"Azért az ovis fiúk még inkább autóznak, mint babáznak, és a lányom is inkább babázik, mint autózik :)"
jaja persze. mivel ezt nyomják a kezükbe... nálunk mindenki legózott, mert arra volt lehetőség. csak próbálná egy fiú babát kezébe venni, már vennék is el tőle, hogy "az nem fiús" dolog, és szépen megtanítanák nekik, hogyan _kell_ fiúként viselkedni, fiúszerepben. már kiskorukban megtanítják nekik a színészkedést.
"De nem hiszem, hogy ezt látni kisgyermek korban. Azért az ovis fiúk még inkább autóznak, mint babáznak, és a lányom is inkább babázik, mint autózik :)"
Ez azért van így, mert kikapják a gyerek kezéből a nem szerepazonos játékot. Ha egy kisfiú szeretne egy rózsaszín Barbie-t, az anyja nem venné meg; így esélye sincs vele játszani.
Mivel otthon előbb játszik a gyerek, mint az oviban, otthon a lányoknak lányos játékaik vannak, azért fognak azzal játszani, mert azt ismerik.
Innen látszik, hogy nincs gyereketek. Én a lányomnak ugyanúgy megveszem a verdás kindertojást és a piros biciklit, mert az tetszik neki. Sőt szerszámosládája is van...
És nem terveztem el előre az életét, de szeretném majd ha férjhez menne. Olyan nagy bűn ez, hogy elképzelem? Azért az elképzelés, meg hogy megtervezem helyette, nagyon nem ugyanaz...
De nem értitek, csak szajkózzátok a magatokét... és forgassátok ki a szavam
"Innen látszik, hogy nincs gyereketek."
Ezt többször is elmondtad, de szerinted ez nem szomorú rád nézve? Nincs gyerekem, de ha lenne, egy pillanatra sem álmodnám meg az életét. Az az ő dolga. És ha bejelentené, hogy meleg, az olyan lenne, mintha azt mondaná, szereti a rakott krumplit. Ha majd gyereket szülök, nem azért teszem, hogy az ÉN nagymamai álmaimat valóra váltsa. Még ebben a szép kifejezésben is benne van: életet adni.
Ismerek olyan fiút, aki már oviban fiúba volt szerelmes.
Én autókkal, katonákkal játszottam kezdettõl fogva, és mindig is a fiúk közt éreztem jól magam. A fiam meg babázott. :)
Azért, mert valakinek nincs gyereke, még tudhatja, milyen meleg gyereknek lenni. De, aki nem meleg, annak gõze sincs róla.
Kedves kérdezõ!
Ne kapkodd el! Ismerek olyat, akit kitagadtak, sõt olyat is, akt pszichiátriai zártosztályba dúgtak. Erre a beszélgetésre alaposan fel kell készülni. Ha gondolod írj prprivátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!