Szerintetek nem illetlenség, ha egy anya a 10-13 éves fiaival ugrál egymásra a trambulinon, csikizik egymást?
Ez már ilyen korban szerintem nem illendő. Szomszédomék visítoznak állandóan mióta vettek egy trambulint. Már szerintem az sem szokás, hogy a férjével "ölik" rajta egymást a gyerekek előtt, de kamaszokkal pláne nem. Egy 40esnek nőnek már egyébként is ki kellett volna nőnie ebből.
Nem hinném, hogy maradi vagyok.
Én 30 vagyok, 11 éves lányommal mi is ugrálunk a trambulinon. Akkor én is illetlen vagyok?
"ölik" egymást? Azaz hancúroznak, játszanak a férjével?
Akkor lehet, hogy én illetlen vagyok, de rohadtul nem érdekel, mások mit gondolnak...
Hát kedves kérdező pedig maradi vagy.Miért ne érezhetnék jól magukat a szülők is?Azért mert szülők akkor már nekik nem jár semmi?Ha szülők akkor már nem lehet hülyéskedni,nevetni??jobb lenne neked ha a szomszédaid szó szerint ölnék egymást?Jobb lenne ha a veszekedést hallgatnád egész nap?Ha erre vágysz gyere költözz ide,itt az megy a szomszédban.Én jobban örülnék ha trambuliznának.Sőőőőt lehet meg is kérdezném őket,hogy én is mehetek e????:-)
Ne olyanokba köss bele akik jól érzik magukat a gyerekeikkel vagy a férjükkel!
Vagy írigy vagy?A te férjed nem ilyen?A gyerekeid lesz@rnak???Az meg a te bajod.Biztos azért amilyen hárpia vagy.Remélem nem szólsz át a szomszédba hogy hagyják abba és nem rontod el a jókedvűket.
Szégyeld magad inkább!!!
Kérdezőnk irigy, mert náluk nincs ilyen jó családi élet :-)
Drága Kérdező! Ne kukkolj, helyette inkább próbáld meg Te is jól érezni magad a bőrödben, és szervezz közös, családi programot, hátha akkor kevésbé leszel mufurc :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!