Szerintetek nem illetlenség, ha egy anya a 10-13 éves fiaival ugrál egymásra a trambulinon, csikizik egymást?
Figyelt kérdés
Ez már ilyen korban szerintem nem illendő. Szomszédomék visítoznak állandóan mióta vettek egy trambulint. Már szerintem az sem szokás, hogy a férjével "ölik" rajta egymást a gyerekek előtt, de kamaszokkal pláne nem. Egy 40esnek nőnek már egyébként is ki kellett volna nőnie ebből.
Nem hinném, hogy maradi vagyok.
2013. máj. 21. 09:44
41/145 A kérdező kommentje:
De mégis, hogy lehetne szólni nekik? Nyáron ha otthon vannak egész nap hangosak. Már a három gyereket is nehéz elviselni, de általában vannak is náluk mindig! más gyerekek is. Az anya néha szól, hogy csendesebben (bár szerintem azért mert őt is zavarja, otthonról dolgozik) de nem számít sokat, 10 perc múlva megint hangosak. Ami miatt azt mondom, hogy normális, hogy 9 után már szól a gyerekeknek ha még kint vannak, hogy menjenek befelé, vagy ha nekik vannak vendégeik, hallom hogy mondja hogy menjenek be. (nem hallgatózok, de nyitva az ablakunk) Szóval azért van amire figyel. De attól még szinte 12 órában kint vannak. Mikor 7 után meghallom, hogy pattog a kosárlabda már falra mászok, mert akkor azt csinálják, 1-2 órán át. Tényleg nagyon zavaró az egész! Ez a trambulin már nem hiányzott.
2013. máj. 21. 10:51
42/145 anonim válasza:
Hát nem szívesen lennék a szomszédod... de még csak az ismerősöd sem! Igazi karót nyelt fapin@ vagy, már bocs...
43/145 anonim válasza:
Ne már, ez komoly? Bajod van, mert a kutya szaladgál, a gyerekek kosárlabdáznak? Szerezz be füldugót és kész.
44/145 A kérdező kommentje:
A kutya nem csak szaladgál közben ugat is. Betonon pattogó kosárlabdát pedig hallgattál már órákon keresztül? Az apa régen kosarazott valahol, ezért ha éppen nincs náluk estére senki mindig kint vannak. Hidd el nekem, hogy egy idő után zavaró!!
2013. máj. 21. 11:11
45/145 anonim válasza:
Én megértem, hogy zavaró, valószínűleg Neked tényleg nagyon az lehet, érezhető a hangnemben, hogy már az agyadra ment. Én komolyan írtam, hogy szerezz be füldugót vagy kapcsolj be egy filmet, a hasznodra válna! Én is beszereztem egyet azóta jobban megy az alvás! :)
46/145 anonim válasza:
Ha ezt a kérdést az "Otthon" kategóriában tetted vola úgy fel, hogy "Mit tudnék tenni a számomra zavaróan hangos szomszédokkal?" akkor kaptál volna néhány tanácsot. Így csak magadra borítottad a sz@rosbödönt, de a hozzászólásaid alapján nem sajnállak érte. Az az érzésem, hogy ha a szomszédaidnak egy egész nap elfekvő nápolyi masztiffja lenne, akkor meg az lenne a bajod, hogy átf*ngik a Szent Sövényen...
47/145 A kérdező kommentje:
A kérdés ide illik, mert amúgy nem ez volt a kérdésem, csak ki lett már forgatva! Ezeket egyszer mellékesen jegyeztem meg! Egyébként tartom magam ahhoz, hogy kamaszfiúk ne az anyukkal hülyéskedjenek, egymáson fetrengve!
2013. máj. 21. 11:16
48/145 anonim válasza:
OMG, ugat a kutya, mégis mit csináljon? Csipogjon? Jó hogy nem vigyáz állásban legyenek, mert te pihenni akarsz. Ha nem tetszik költözz el egy rét közepére...
49/145 A kérdező kommentje:
Sőt szerintem még a férjével sem kellene. Csinálják bent négy fal között a hálószobában ha nekik 40 éves fejjel még mindig az a móka,hogy csiklandozzák egymást. Ne én halljam már, hogy visít a feleség, hogy engedj el.
2013. máj. 21. 11:18
50/145 A kérdező kommentje:
Ugasson a kutya. Azt mondom, ha a cigányokat megugatja az utcán az oké. Ezt az enyém is megteszi. Mivel egyszerre ugatnak így ez nem is gond. De nem úgy kellene játszani vele minden nap egy félórát, hogy a kutya közben őrjöng
2013. máj. 21. 11:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!