Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek nem illetlenség,...

Szerintetek nem illetlenség, ha egy anya a 10-13 éves fiaival ugrál egymásra a trambulinon, csikizik egymást?

Figyelt kérdés

Ez már ilyen korban szerintem nem illendő. Szomszédomék visítoznak állandóan mióta vettek egy trambulint. Már szerintem az sem szokás, hogy a férjével "ölik" rajta egymást a gyerekek előtt, de kamaszokkal pláne nem. Egy 40esnek nőnek már egyébként is ki kellett volna nőnie ebből.

Nem hinném, hogy maradi vagyok.

2013. máj. 21. 09:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/145 A kérdező kommentje:
Engem nem zavar, csak kérdeztem mások véleményét! Illetve az hogy hangosak az zavar, bár már megszokhattuk volna, minden nyáron őrület van náluk, nagyon hangosan élnek, majd ha a medencét is felállítják nagyon jó lesz... Közben jönnek-mennek idegenek, minden este hangosan beszélgetnek kint, mikor másik már aludna addig van csend míg nyaralnak vagy kirándulnak hétvégén.
2013. máj. 21. 10:02
 12/145 A kérdező kommentje:
Nem kukkolok, csak hallom! Mint írtam hangosak ilyenkor.
2013. máj. 21. 10:03
 13/145 anonim ***** válasza:
95%

Na, akkor kapaszkodj meg kérdező! Én 52 éves vagyok, a fiaim 27 és 30 évesek, de még mindig szoktam velük hülyéskedni, játékból "dulakodni", csikizni őket! Nincs ebben semmi rossz, nekem mindegy hány évesek a fiaim, mindig a gyerekeim maradnak!

Nem lehet, hogy te egy "kicsit" irígy vagy a szomszédék boldogságára???

2013. máj. 21. 10:03
 14/145 A kérdező kommentje:
Egyébként nincs semmi baj a családi életünkkel! És attól, hogy ők kívülről idillinek tűnnek, ki tudja milyenek valójában?!
2013. máj. 21. 10:04
 15/145 anonim ***** válasza:
90%

a kérdésed és a kiegészítésid olvasva téged megesz a sárga irigység, hogy a szomszéd család rendben van, a tiéd meg nem

nem, nem illetlenség ... sőt, még az sem, ha a saját udvarukban felállított medencében meztelenül lubickolnak esetleg, ha az kívülről csak kukkoló számára látható

2013. máj. 21. 10:06
 16/145 A kérdező kommentje:
Nem írtam hogy meztelenek lennének medencézés közben (egyébként ha akarnak sem látnék át, de nem is akarok) hanem hogy a gyerekek akkor is nagyon hangosak. 13, 10, 4 éves FIÚK. El lehet képzelni mit leművelnek!
2013. máj. 21. 10:10
 17/145 anonim ***** válasza:
90%

"Egyébként nincs semmi baj a családi életünkkel! És attól, hogy ők kívülről idillinek tűnnek, ki tudja milyenek valójában?!"

Tudod, ezzel most többet mondtál, mint szerettél volna... :-)

2013. máj. 21. 10:10
 18/145 A kérdező kommentje:
Csak írtam, hogy ezt nem tudhatjuk. Egyébként nem hinném, hogy gond van náluk. A férj elég papucsnak tűnik, szóval nem hinném hogy vele gond lenne. Csak azt írtam, hogy annyiból hogy az utcán valakik jó családnak tűnnek azok is.
2013. máj. 21. 10:11
 19/145 anonim ***** válasza:
93%

nem látsz át, de azt tudod, hogy együtt trambulinoznak, meg 'ölik' egymást...

feltételezed, hogy az utcán idilliek, de otthon nem (tudod, akik az utcán adnak a látszatra, de otthon áll a bál, azok nem közös trambulinozással ütik el a szabadidejüket...)

ha megemlítjük, hogy rosszindulatú vagy, akkor védekezel, hogy nem, te nem hiszed, hogy baj van náluk

de azért a férjről megjegyzed, hogy 'papucs'

pedig, ha jól érzem, nem is igazán ismered őket

miért kell ilyennek lenni?

nem volna jobb a saját életeddel foglalkoznod?!

2013. máj. 21. 10:16
 20/145 anonim ***** válasza:
93%
Nem maradi vagy te, hanem elképesztően irigy! :)
2013. máj. 21. 10:23
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!