Szerintetek nem illetlenség, ha egy anya a 10-13 éves fiaival ugrál egymásra a trambulinon, csikizik egymást?
Ez már ilyen korban szerintem nem illendő. Szomszédomék visítoznak állandóan mióta vettek egy trambulint. Már szerintem az sem szokás, hogy a férjével "ölik" rajta egymást a gyerekek előtt, de kamaszokkal pláne nem. Egy 40esnek nőnek már egyébként is ki kellett volna nőnie ebből.
Nem hinném, hogy maradi vagyok.
Na, akkor kapaszkodj meg kérdező! Én 52 éves vagyok, a fiaim 27 és 30 évesek, de még mindig szoktam velük hülyéskedni, játékból "dulakodni", csikizni őket! Nincs ebben semmi rossz, nekem mindegy hány évesek a fiaim, mindig a gyerekeim maradnak!
Nem lehet, hogy te egy "kicsit" irígy vagy a szomszédék boldogságára???
a kérdésed és a kiegészítésid olvasva téged megesz a sárga irigység, hogy a szomszéd család rendben van, a tiéd meg nem
nem, nem illetlenség ... sőt, még az sem, ha a saját udvarukban felállított medencében meztelenül lubickolnak esetleg, ha az kívülről csak kukkoló számára látható
"Egyébként nincs semmi baj a családi életünkkel! És attól, hogy ők kívülről idillinek tűnnek, ki tudja milyenek valójában?!"
Tudod, ezzel most többet mondtál, mint szerettél volna... :-)
nem látsz át, de azt tudod, hogy együtt trambulinoznak, meg 'ölik' egymást...
feltételezed, hogy az utcán idilliek, de otthon nem (tudod, akik az utcán adnak a látszatra, de otthon áll a bál, azok nem közös trambulinozással ütik el a szabadidejüket...)
ha megemlítjük, hogy rosszindulatú vagy, akkor védekezel, hogy nem, te nem hiszed, hogy baj van náluk
de azért a férjről megjegyzed, hogy 'papucs'
pedig, ha jól érzem, nem is igazán ismered őket
miért kell ilyennek lenni?
nem volna jobb a saját életeddel foglalkoznod?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!