Szerintetek nem illetlenség, ha egy anya a 10-13 éves fiaival ugrál egymásra a trambulinon, csikizik egymást?
Ez már ilyen korban szerintem nem illendő. Szomszédomék visítoznak állandóan mióta vettek egy trambulint. Már szerintem az sem szokás, hogy a férjével "ölik" rajta egymást a gyerekek előtt, de kamaszokkal pláne nem. Egy 40esnek nőnek már egyébként is ki kellett volna nőnie ebből.
Nem hinném, hogy maradi vagyok.
Érdemes lenne pszichológushoz fordulnod az olvasottak alapján!! Hogy mi igaz abból, hogy hány éves vagy, és hány gyereked van, meg hogy milyen a kapcsolatod velük, azt csak te tudod. De nagyon egyedül lehetsz, ha az öröm zaja zavar!
szégyellned kellene magad!! nem hiszem, hogy semmivel sem tudod lekötni magad és csak ez zavar! Máshol háborognak azért hogyha kiabálást kell hallgatni, na de ezért??...
Szia kérdező!
nem vagy te egy kicsit irigy? nem rossz indulatból,de mégis mit csináljon a fiával?? örülni kéne hogy van vele foglalkozva,és nem iszik,cigizik,és csavarog.. lehet h szokatlan a mai " világban" de miért nem jó? én 16 vagyok,anyám 60,tesóm 39. ha nekünk is lenne akkor szerinted nem ugrálnánk? mégis mit csináljanak? zárják be a gyereket,és inkább számítógépezzen? meg igyon csavarogjon? LEGYEN MÁR ESZED! mit zavar az téged ha jól érzik magukat? és meg van a családi harmónia? eléggé maradi vagy sajnos :(( örülni kellene hogy még vannak ilyen aranyos,normális családok.
Nekünk is van kutyánk, mégis normálisan viselkedik, nem úgy van vele foglalkozva, hogy ugattatjuk. Pont a szomszéd kutyától szokott megőrülni, amikor szaladgál a sövényÜNKnek fél órán keresztül, mert a kedves gazdái azt hiszik úgy kell játszani egy kutyával, hogy szaladtatják... Még jó hogy kistestű, különben már tönkrement volna teljesen a sövény.
Egyébként pedig soha, de soha nem szóltunk sem ezért, sem azért mert hagosak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!