Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek nem illetlenség,...

Szerintetek nem illetlenség, ha egy anya a 10-13 éves fiaival ugrál egymásra a trambulinon, csikizik egymást?

Figyelt kérdés

Ez már ilyen korban szerintem nem illendő. Szomszédomék visítoznak állandóan mióta vettek egy trambulint. Már szerintem az sem szokás, hogy a férjével "ölik" rajta egymást a gyerekek előtt, de kamaszokkal pláne nem. Egy 40esnek nőnek már egyébként is ki kellett volna nőnie ebből.

Nem hinném, hogy maradi vagyok.

2013. máj. 21. 09:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/145 anonim ***** válasza:
90%

Érdemes lenne pszichológushoz fordulnod az olvasottak alapján!! Hogy mi igaz abból, hogy hány éves vagy, és hány gyereked van, meg hogy milyen a kapcsolatod velük, azt csak te tudod. De nagyon egyedül lehetsz, ha az öröm zaja zavar!

szégyellned kellene magad!! nem hiszem, hogy semmivel sem tudod lekötni magad és csak ez zavar! Máshol háborognak azért hogyha kiabálást kell hallgatni, na de ezért??...

2013. máj. 21. 10:24
 22/145 anonim ***** válasza:
82%
#20 jézusmáriám!
2013. máj. 21. 10:27
 23/145 A kérdező kommentje:
Nekem nem kell pszichológus! De szerintem normális dolog ha az ember a saját otthonában pihenni szeretne, és nem a szomszéd gyerekeit és/vagy a zenét amit bömböltetnek hallgatni egész nyáron. Ne mondja már senki, hogy egy idő után nem zavarná őket, ha egy 5tagú szomszéd család, egy nemnormális kutyával (aki szintén mindig ugat játék közben, nekiszalad a sövényt amit mi ültettünk a két ház közé így már kikezdte) egész nap kint lenne
2013. máj. 21. 10:30
 24/145 A kérdező kommentje:
Szerintem valahol igaza van a 20asnak! Bár azt azért nem hinném, hogy egy 13 fiúnak lányokkal kellene foglalkoznia, de nem is az anyjával bolondozni
2013. máj. 21. 10:31
 25/145 anonim ***** válasza:
91%

Szia kérdező!

nem vagy te egy kicsit irigy? nem rossz indulatból,de mégis mit csináljon a fiával?? örülni kéne hogy van vele foglalkozva,és nem iszik,cigizik,és csavarog.. lehet h szokatlan a mai " világban" de miért nem jó? én 16 vagyok,anyám 60,tesóm 39. ha nekünk is lenne akkor szerinted nem ugrálnánk? mégis mit csináljanak? zárják be a gyereket,és inkább számítógépezzen? meg igyon csavarogjon? LEGYEN MÁR ESZED! mit zavar az téged ha jól érzik magukat? és meg van a családi harmónia? eléggé maradi vagy sajnos :(( örülni kellene hogy még vannak ilyen aranyos,normális családok.

2013. máj. 21. 10:32
 26/145 anonim ***** válasza:
94%
Úristen, ugat a kutya :D:DD: ááááh, kutya, mégis mit csináljon?
2013. máj. 21. 10:33
 27/145 anonim ***** válasza:
90%
Kedves kérdezö! Önmagaddal szoktál öszinte lenni? Mert bennünket itt össze-vissza hülyitesz az illendö és illetlen kérdéssel, pedig csak arrol van szo, hogy zavar a szomszédod.
2013. máj. 21. 10:35
 28/145 anonim ***** válasza:
90%
Tudod, nem az a gáz, hogy zavarnak a hangos szomszédok, van ilyen számtalan. Az a gáz, hogy ezt valami gyomorforgatóan álságos erkölcsi maszlagba csomagolva akarod előadni, de hál' Istennek visszanyalt a fagyi. A 20-as meg szimplán elmebeteg, te meg egyetértesz vele, az egyenletet vezesd le magadnak.
2013. máj. 21. 10:35
 29/145 A kérdező kommentje:

Nekünk is van kutyánk, mégis normálisan viselkedik, nem úgy van vele foglalkozva, hogy ugattatjuk. Pont a szomszéd kutyától szokott megőrülni, amikor szaladgál a sövényÜNKnek fél órán keresztül, mert a kedves gazdái azt hiszik úgy kell játszani egy kutyával, hogy szaladtatják... Még jó hogy kistestű, különben már tönkrement volna teljesen a sövény.

Egyébként pedig soha, de soha nem szóltunk sem ezért, sem azért mert hagosak!

2013. máj. 21. 10:37
 30/145 anonim ***** válasza:
89%
Illik nem illik, ez van, anyuka úgy gondolta, szórakoznak egy jót és jól is tették! Kérdező, ne foglalkozz más dolgával!
2013. máj. 21. 10:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!