Szerintetek nem illetlenség, ha egy anya a 10-13 éves fiaival ugrál egymásra a trambulinon, csikizik egymást?
Ez már ilyen korban szerintem nem illendő. Szomszédomék visítoznak állandóan mióta vettek egy trambulint. Már szerintem az sem szokás, hogy a férjével "ölik" rajta egymást a gyerekek előtt, de kamaszokkal pláne nem. Egy 40esnek nőnek már egyébként is ki kellett volna nőnie ebből.
Nem hinném, hogy maradi vagyok.
20-as
Elhiszem én, hogy ezt egy pszichológus cikkében olvastad, csak az a baj, hogy gondod van a szövegértéssel...
Mergelodj kerdezo, bosszankodj, forrj magadban. Igazad van, mindenki szar, csak ti nem!!!
Csak ugye a valosagban az a helyzet, hogy masok boldogok, ti meg nem :)
Szerintem óriási probléma, hogy már egy 13 éves gyerek esetében is a szexualitásról kell beszélni! 13 évesen csak a mai világban jár már az esze a fiúknak a női melleken és p*ncikon... De én nem gondolnám, hogy ha ugrálnak a trambulinon az anyukájukkal akkor rögtön a szexualitás az ami lejön az embereknek ebből :D:D Kész röhej :D Szerintem nincs ebben semmi rossz, ha idősebbek lennének akkor sem. :) Ugrálnak, csikizik egymást, és?:) az anyukájuk, ő szülte meg őket, ez SZERETET. Ennyi!
Amit megértek, az az, hogy zavar a hangoskodásuk. Vannak ilyen szomszédok akik nem bírják ezt elviselni, esetleg megkérheted őket, hogy legyenek Rád is tekintettel, mert pihennél de nem hiszem h sokat érne... Mert hát jól érzik magukat, játszanak, ezt annyira nem lehet szabályozni. Javaslom, hogy kapcsolj be egy filmet, vagy szerezz be füldugókat és ha nagyon zavar akkor használd őket. Én is ezt szoktam csinálni ha mondjuk meló előtt aludni szeretnék és mondjuk a szomszédban bömböl a tv. :) Mert mi panelban lakunk és nagyon áthallatszik.
De a kérdésedre visszatérve, illetlennek semmiféleképp sem nevezhető! :)
Igen, illetlenseg, plane terd folott ero szoknyaban, mert a protokoll szerint...
Te urgrofno vagy, vagy mi a tok? Gondolom amennyiben a szexualis eleted jo lenne, eszedbe nem jutna illemrol csevegni a gyakorikerdeseken.
Azzal egyetértek hogy zavar a hangoskodás,mondjuk engem is zavar.Nálunk nem poénból ölik egymást.
Ahogy nekik joguk van a szórakozásra úgy neked is a pihenésre.
Mi megmondtuk hogy 10után ne zajongjanak mert nem lesz jó vége.Nappal meg elviseljük mert nem tehetünk mást.
A többivel nem értek egyet.nem mindenki komolyodik meg 40körül sem.Mi is sokat hülyülünk de úgy hogy ezzel senkit nem zavarunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!