Szerintetek nem illetlenség, ha egy anya a 10-13 éves fiaival ugrál egymásra a trambulinon, csikizik egymást?
Ez már ilyen korban szerintem nem illendő. Szomszédomék visítoznak állandóan mióta vettek egy trambulint. Már szerintem az sem szokás, hogy a férjével "ölik" rajta egymást a gyerekek előtt, de kamaszokkal pláne nem. Egy 40esnek nőnek már egyébként is ki kellett volna nőnie ebből.
Nem hinném, hogy maradi vagyok.
basszus, neked nagyon életunt kutyás lehet :-D
láncon tartod?
De hát az istenért, nem szexelnek a gyerekek előtt, csak játszanak!!!!!!!!! Fogadjunk, Ti csókot sem váltatok a gyerekek előtt, mert az nem illő...
Tudod, a gyereknek bizony látnia kell azt, hogy anyu és apu egymáshoz érnek, időnként puszit váltanak - mert ebből kapnak egy egészséges képet arról, hogy hogyan is néz ki az, ha két ember szereti egymást.
A mi kutyank 26 kilo, de tiszteletben tartja a gazda-kutya etikettet, nem ugral, nem ugat, es nem tartja el a kisujjat a kavescseszetol, mert tisztaban van vele, hogy az illetlenseg lenne. Olykor hellyel is kinal, mert tudja, hogy en vagyok a gazdaja, es a papucsomat mindig elem hozza, miutan kivasalta az agynemut.
Kerdezo, azert, mert te nem lattal meg dolgokat a vilagban, attol meg a vilag nem akkora, amilyennek te latod. A te vilagod iciri-piciri, te csak egy akadekoskodo perszem vagy benne.
"Ha fel is menne rögtön leszállna, nem visszaugatna, mint ahogy a szomszédból hallom."
Jesszusom, röhögőgörcsöt kaptam miattad :-D :-D :-D :-D :-D :-D
"visszaugat a kutya"
ez óriási! :-D :-D :-D :-D
Te meg ha rászólsz a Tiédre, válaszol, hogy:
"-Pardon, Asszonyom! Szíves elnézését kérem, és ígérem ilyen többé nem fordul elő!"
:-D :-D :-D :-D
A szomszédé meg "visszaugat"
Hallatlan skandalum!
Nekem egyre szimpatikusabb a kutya:) Cuki lehet:)
Kár hogy ilyen fertő családban van, ahol a gyerekek jó időben az udvaron vannak, a szülők játszanak velük és még együtt is tudnak szórakozni.
Igaz, az én kisfiam még csak 1 éves, de szerintem ha 13 lesz is szeretni fogom, és foglalkozni vele, ugrálni a trambulinban, akármi.. Sőt még az apukája is..:-)
Elhiszem, hogy zavar a hangoskodás, de emberek vagytok, menj át, beszéljétek meg.. Miért ne? Attól, h itt háborogsz még a helyzet ugyanaz marad, vagy nem?
Jajaja, micsoda ferto, felszabadult szulok (!!!) stresszmentesen jatszanak a gyerekekkel a kertben, es meg a kutyanak is tetszik! Undorito, pfehh.
Igen, ezt a csaladot valasztanam, a tiedet kerdezo meg elkerulnem messzire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!