Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek nem illetlenség,...

Szerintetek nem illetlenség, ha egy anya a 10-13 éves fiaival ugrál egymásra a trambulinon, csikizik egymást?

Figyelt kérdés

Ez már ilyen korban szerintem nem illendő. Szomszédomék visítoznak állandóan mióta vettek egy trambulint. Már szerintem az sem szokás, hogy a férjével "ölik" rajta egymást a gyerekek előtt, de kamaszokkal pláne nem. Egy 40esnek nőnek már egyébként is ki kellett volna nőnie ebből.

Nem hinném, hogy maradi vagyok.

2013. máj. 21. 09:44
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/145 anonim ***** válasza:
94%

basszus, neked nagyon életunt kutyás lehet :-D

láncon tartod?

2013. máj. 21. 11:41
 62/145 anonim ***** válasza:
100%

De hát az istenért, nem szexelnek a gyerekek előtt, csak játszanak!!!!!!!!! Fogadjunk, Ti csókot sem váltatok a gyerekek előtt, mert az nem illő...

Tudod, a gyereknek bizony látnia kell azt, hogy anyu és apu egymáshoz érnek, időnként puszit váltanak - mert ebből kapnak egy egészséges képet arról, hogy hogyan is néz ki az, ha két ember szereti egymást.

2013. máj. 21. 11:43
 63/145 A kérdező kommentje:
Miért lenne láncon. Van vele foglalkozva, tanítva. És nem kell neki könyörögni fél órát hogy szálljon már le padról, mert fel sem megy. Ha fel is menne rögtön leszállna, nem visszaugatna, mint ahogy a szomszédból hallom. Egy kutyát azért meg kell nevelni. Ne a nyúl vigye már a puskát.
2013. máj. 21. 11:44
 64/145 anonim ***** válasza:
100%

A mi kutyank 26 kilo, de tiszteletben tartja a gazda-kutya etikettet, nem ugral, nem ugat, es nem tartja el a kisujjat a kavescseszetol, mert tisztaban van vele, hogy az illetlenseg lenne. Olykor hellyel is kinal, mert tudja, hogy en vagyok a gazdaja, es a papucsomat mindig elem hozza, miutan kivasalta az agynemut.

Kerdezo, azert, mert te nem lattal meg dolgokat a vilagban, attol meg a vilag nem akkora, amilyennek te latod. A te vilagod iciri-piciri, te csak egy akadekoskodo perszem vagy benne.

2013. máj. 21. 11:44
 65/145 A kérdező kommentje:
Hát csókolózni tényleg nem szoktunk előttük. Az hogy egymáshoz érünk az más dolog. Azt láthatják. De nem, nem fogdos egy hülyeségen ugrálva, míg én visítozok. Gyerek előtt pláne nem
2013. máj. 21. 11:46
 66/145 anonim ***** válasza:
100%

"Ha fel is menne rögtön leszállna, nem visszaugatna, mint ahogy a szomszédból hallom."

Jesszusom, röhögőgörcsöt kaptam miattad :-D :-D :-D :-D :-D :-D

"visszaugat a kutya"

ez óriási! :-D :-D :-D :-D

Te meg ha rászólsz a Tiédre, válaszol, hogy:

"-Pardon, Asszonyom! Szíves elnézését kérem, és ígérem ilyen többé nem fordul elő!"

:-D :-D :-D :-D

A szomszédé meg "visszaugat"

Hallatlan skandalum!

2013. máj. 21. 11:48
 67/145 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egyre szimpatikusabb a kutya:) Cuki lehet:)

Kár hogy ilyen fertő családban van, ahol a gyerekek jó időben az udvaron vannak, a szülők játszanak velük és még együtt is tudnak szórakozni.

2013. máj. 21. 11:49
 68/145 anonim ***** válasza:
100%

Igaz, az én kisfiam még csak 1 éves, de szerintem ha 13 lesz is szeretni fogom, és foglalkozni vele, ugrálni a trambulinban, akármi.. Sőt még az apukája is..:-)

Elhiszem, hogy zavar a hangoskodás, de emberek vagytok, menj át, beszéljétek meg.. Miért ne? Attól, h itt háborogsz még a helyzet ugyanaz marad, vagy nem?

2013. máj. 21. 11:50
 69/145 anonim ***** válasza:
100%

Jajaja, micsoda ferto, felszabadult szulok (!!!) stresszmentesen jatszanak a gyerekekkel a kertben, es meg a kutyanak is tetszik! Undorito, pfehh.

Igen, ezt a csaladot valasztanam, a tiedet kerdezo meg elkerulnem messzire.

2013. máj. 21. 11:51
 70/145 anonim ***** válasza:
100%
Enyhen savanyu a szolo kerdezo, es az elo faba is belekotsz, hogy miert nem a masik iranyba no. Ha nem tetszik, mondd meg nekik.
2013. máj. 21. 11:52
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!