Szerintetek nem illetlenség, ha egy anya a 10-13 éves
fiaival ugrál egymásra a trambulinon, csikizik egymást?
Figyelt kérdés
Ez már ilyen korban szerintem nem illendő. Szomszédomék visítoznak állandóan mióta vettek egy trambulint. Már szerintem az sem szokás, hogy a férjével "ölik" rajta egymást a gyerekek előtt, de kamaszokkal pláne nem. Egy 40esnek nőnek már egyébként is ki kellett volna nőnie ebből.
Nem a medencében ugrálásról beszélünk, hanem a medencében játszásról, hangoskodásról.
2013. máj. 21. 13:19
102/145 anonim válasza:
Ahahaha a normal eset:
- a gyerek hangos
- a kutya hangos
- a gyerek ugral
- a kutya ugral
De menj ellene a termeszetnek nyugodtan :)))
2013. máj. 21. 13:20
103/145 A kérdező kommentje:
Ezt mondom, hogy a medencében lehet normális is játszani. Nem tudom ők mit csinálnak, de mindig hallom hogy verik a vizet, a nagyon durvulnak.
2013. máj. 21. 13:21
104/145 anonim válasza:
Hányszor kell még leírnom,hogy nekem sokkal rosszabbak a szomszédaim.Verés meg egyebek.Nekem jobb lenne egy ilyen mint a tied.Úgyhogy ha megoldható kérem őket:-)
2013. máj. 21. 13:23
105/145 anonim válasza:
Nyugi kérdező, nem neked vannak a legrosszabb szomszédaid.:) Előbb írtam, csak nem reagáltál rá. Panelban lakom, sok ordítós kisebbség, több műszakos munkarend.:)
2013. máj. 21. 13:24
106/145 anonim válasza:
OMG, csapkodják a vizet, micsoda illetlenség, játszanak a gyerekek. A te gyerekeid mit csinálnak a medencében? Sakkoznak?
2013. máj. 21. 13:26
107/145 anonim válasza:
Imádom ezt a kérdést! :DD Ennyit még egyiken sem röhögtem! Köszönöm a Válaszolóknak, nagyon jó kedvem lett :)
2013. máj. 21. 13:27
108/145 anonim válasza:
Azt a leborult... verik a vizet, hát milyen kifordult gyerekek ezek. Mindig nézem a strandon, hogy milyen szépek a gyerekek a vizben, ahogy hosszú egyenes sorokban mozdulatlanul állnak a medencében és vigyáznak, hogy nehogy hullámozzon a víz a lélegzetüktől.
2013. máj. 21. 13:27
109/145 anonim válasza:
21 éves lány vagyok,van az udvarunkban trambulin,amit előszeretettel használok.Olykor anyukám és bejön és egymást kezét fogva ugrálunk,ha elesünk röhögünk egy jót,de nem proli módon,hogy az egész utca hallja.Mellesleg a trambulin ugyanúgy megmozgat,mint a futás,sőt talán jobban is,úgy hogy ez nem kinövés kérdése. Az említett példához képest 10 évvel idősebb vagyok és egy kis hülyülés belefér anyummal a trambin,ha valakinek ez nem tetszik pukkadjon meg. :)
2013. máj. 21. 13:35
110/145 anonim válasza:
Én is határozottam emlékszek gyerekkoromban egymás mellett álltunk bátyámmal és csak néztük a vizet.De meg nem mertünk szólalni sőt moccanni se nehogy a szomszédnak ne tetszen.
És a kutyánk is kifejezetten némaságra volt nevelve.Sőt magnó se volt nehogy kísértésbe essünk.Ja és anya nem is vett labdát se mert az pattog.:-)
Komolyan kérdező ne viccelj már.
Nevetséges vagy!
Még jó hogy nekünk nem ilyen szomszédaink voltak.Pedig mi voltunk páran gyerekek az utcában és mindig egy rakás valakinél voltunk.De sose volt gond.Pedig gondolhatod 6-7-7 gyerek mit csinált egész délután!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!