21 éves vagyok, egyetemre járok pesten, de bejárós vagyok és viszonylag sokat utazok. (Több mint 1 óra oda-vissza) Mivel egyelőre még nem tudtam munkát szerezni, anya szokott kajára pénzt adni, naponta egy ezrest. Szerintem ez nagyon kevés, tekintve hogy napi 8-10 órákat töltök fent pesten utazással meg órákkal együtt (úgy hogy semmi mást nem csinálok) De nem mondok neki semmit, mert akkor egyből "reklamálásnak" venné, meg hogy milyen követelező vagyok, meg stb.
Nem tudom én gondolom e ezt rosszul, ezért kíváncsi lennék a ti véleményetekre is.
#46 A kérdést olvastam el, arra válaszoltam. Nem fogok ötven mini-esszét végig olvasni, amikor az alapkérdés teljesen tiszta. Abban szó nincs azokról a dolgokról amiket írtál. De most hogy leírtad őket, semmit nem változott az álláspontom, sőt. A személyeskedés részére nem válaszolnék, mert nem érdekel mit gondol egy balfasz, sajnálom.
tegnapelőtt 12:20
62/122 anonim válasza:
61 A szinek se mennek? Zolddel ki van emelve mit irt a kerdezo. Kutyat se erdekli az elkepzelt sikertorteneted ami ha igaz lenne, se lenne relevans itt.
tegnapelőtt 12:26
63/122 anonim válasza:
Tehát heti két napon kellene megoldanod magadnak az étkezést, a többin otthon vagy és otthon eszel. Mi akadályoz meg benne, hogy az egyetem előtti napokon valamit készíts magadnak, amit elviszel és napkozben meg tudsz enni?
tegnapelőtt 12:37
64/122 anonim válasza:
Csak en erzem ugy, hogy nyugodtan vihetnel magaddal otthonrol kajat es csak azert kapsz ennyit?
tegnapelőtt 12:39
65/122 anonim válasza:
Mondjuk egy ponton elhangzott, hogy fizetősre jár a kérdező, gondolom azt is anyuék fizetik. Máris nem a napi 1000 Ft-ba fáj az egyetem...
(Eleve érdekesnek tartom a heti két nap bejárást, de ha a többi napon otthon eszik főtt ételt, a heti két napot simán ki lehet bírni kiflin/kenőmájason/felvágotton, nem ettől lesz hiánybeteg.)
tegnapelőtt 12:39
66/122 anonim válasza:
A kérdező esszéi sem érdekelnek. Helyettük menjen csináljon magának szendvicset.
Tudom nem ez a célod a személyeskedéssel, de az hogy számodra ennyire elképzelheteten, vagy hihetetlen a sikertörténetem, az egy dicséret. Sikeres lenni szeretek, hihetetlenül sikeres lenni méginkább, szóval köszi az elismerést!
mert ha bármit tenni kéne, hogy megoldódjon a probléma, az már túl sok lenne a kérdezőnek. Hiszen még csak 21 éves kisbaba. Kenni egy szendót, amit nem rágtak elő neki, abból nagy hiszti lesz az etetőszékben.
tegnapelőtt 12:43
67/122 anonim válasza:
Vannak hőtartó ételhordók is, hasonló anyagból készülnek mint a termoszok. Ha jó forrón belerakod az ételt, akkor délig kibírja.
tegnapelőtt 12:45
68/122 anonim válasza:
Vagy valami jó fullos szendvicset is tudsz csinálni. Valami jó minőségű baguettbe, nyilván nem annyi hogy vaj + 1 szelet sonka. Akár tépett hús, sült hús/rántott hús is mehet bele, főtt tojás, sok zöldség és saláta, meg persze sajt.
tegnapelőtt 12:48
69/122 anonim válasza:
66 Igen ez latszott elsore hogy az olvasas nem megy, csak oda akartad boffenteni valahova a mesedet. Igazi siker hogy kiirtad a gyakorira es meg reagalt is ra valaki, hihetetlen nagy siker.
tegnapelőtt 12:48
70/122 anonim válasza:
Istenem, mennyi gonosz ember van.. Hihetetlen. Ti a hajléktalanba is belerúgnátok. Kérdező, van nappali melegedő, ahol szokott ételosztás lenno, ott lehet adnak melegételt is neked, nem halsz éhen. Egyes kommentelőknek pedig üzenem: szégyelljétek magatokat, hogy belerúgtok abba, aki segítséget kér. Empátia!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!