Csak szerintem kevés 1000 ft egy napra?
21 éves vagyok, egyetemre járok pesten, de bejárós vagyok és viszonylag sokat utazok. (Több mint 1 óra oda-vissza) Mivel egyelőre még nem tudtam munkát szerezni, anya szokott kajára pénzt adni, naponta egy ezrest. Szerintem ez nagyon kevés, tekintve hogy napi 8-10 órákat töltök fent pesten utazással meg órákkal együtt (úgy hogy semmi mást nem csinálok) De nem mondok neki semmit, mert akkor egyből "reklamálásnak" venné, meg hogy milyen követelező vagyok, meg stb.
Nem tudom én gondolom e ezt rosszul, ezért kíváncsi lennék a ti véleményetekre is.

23-as
És este 8-9 felé kéne egyen főtt ételt?
Tudom, tudom, itt Gyakorin azért is könnybe lábadt szemmel hálálkodni kéne, hogy a szüleink nem hagytak éhen halni vagy megfagyni az utcán.

Nem ez a helyzet, hanem az, hogy 21 évesen nem anyutól kell koldupni. Nem 8 órás munkát, de oehet vállalni, vagy ha ennyi idősen nincs annyi kapcsolatod, hogy melót intézz, akkor mit fog kezdeni a diplomájával?
És igen, sokan az egyetemen nem linuzinnal érkezünk és nincs napi 10.000 kajára, ez van, én olyan tanácsor adtam, amivel végigvittem a sulit…

Szerintem kevés, főleg az időrendet nézve, ahogy vagy. Nem délután négyre vagy itthon, amikor még tudsz meleg ételt enni.
Jó későn érsz haza, persze,hogy éhes vagy egész nap, ha nem tudsz legalább egy fő étkezést normálisan megejteni.

Szerintem kérj többet mondván, Budapesten találtál egy helyet ahol viszonylag kedvező áron tudnál (ha több pénzed lenne) ebédelni a társaiddal, évfolyamtársaiddal.
Mondj neki konkrét összeget és meg fogod kapni, pld: 3.000Ft-ot.
Abból már bőven ehet/ihatsz és még desszertre is futja, ami meg megmarad a 3.000Ft-ból azt ne költsd el hanem add vissza.
Szerintem az van amit felsoroltál, hogy sóherek és ehhez vannak hozzászokva ami az ő korukban volt.

A sulis éveim alatt reggel 6-os indulással mindennap, egyik nap 16.30,17.30,19.30,17.30 15.30-ra értem haza. A középsuli 6 órai indulás reggel. 15.00, de volt, 15.30, 19 órai érkezés is, mert mindig volt valami előkészítő,. különóra. Nem ettem meleg kaját, csak otthon, amikor hazaértem. Reggel ettem, 2 szendvics,müzli, banán, ásványvíz. Sok vitamint szendtem, pezsgőtablettát.
Lehet nem jól csináltam. Utólag lehet nem így kellett volna. Rendszeres napi széklet, normál állagú volt.
Valami gyakornoki programot pályázz meg. Lesz fizud, ismertséged, gyakorlatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!