Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csak szerintem kevés 1000 ft...

Csak szerintem kevés 1000 ft egy napra?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok, egyetemre járok pesten, de bejárós vagyok és viszonylag sokat utazok. (Több mint 1 óra oda-vissza) Mivel egyelőre még nem tudtam munkát szerezni, anya szokott kajára pénzt adni, naponta egy ezrest. Szerintem ez nagyon kevés, tekintve hogy napi 8-10 órákat töltök fent pesten utazással meg órákkal együtt (úgy hogy semmi mást nem csinálok) De nem mondok neki semmit, mert akkor egyből "reklamálásnak" venné, meg hogy milyen követelező vagyok, meg stb.

Nem tudom én gondolom e ezt rosszul, ezért kíváncsi lennék a ti véleményetekre is.

tegnapelőtt 08:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/122 anonim ***** válasza:
89%
Főzz/készíts otthon magadnak kaját és vigyél magaddal reggelit, ebédet, uzsit.
tegnapelőtt 08:55
 12/122 anonim ***** válasza:
20%

A napi 1000 Ft havonta 30000-re jönne ki, egy felnőtt ember teljes havi étkezését (naponta 3-szor) meg lehet oldani havi 40-50 ezer Ft-ból. Így nézve még véletlen sem kevés.

Másrészt a napi 2000-2500 Ft havonta 60-75 ezer Ft lenne, ami egyértelmüen sok, ennyi nem jut gyakorlatilag sehol egy före.

tegnapelőtt 08:56
 13/122 A kérdező kommentje:

#5 de van összegyűjtött pénzem, viszont mivel majdnem mindent magamnak fizetek évek óta, pl ruhákat, szórakozást, edzőtermet, mikor még volt akkor a kolit stb, így úgy voltam vele legalább ennyivel támogathatnának, tesómnak is megtették mikor ő volt egyetemista.

#8 én este fél 9kor érek haza, nem délután. És önköltségesen vagyok, szóval nincs ösztöndíj.

#9 akarok diákmunkát, viszont már évek óta nem kérek pénzt se ruhára, se szórakozásra, csak erre.

tegnapelőtt 08:59
 14/122 anonim ***** válasza:
43%
Ennyiből 1 kávét veszel.
tegnapelőtt 09:00
 15/122 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem baromi kevés.
tegnapelőtt 09:01
 16/122 anonim ***** válasza:
81%

12

Te a 2000-es évek elején ragadták? :D

Hogy lenne már megoldható egy egészséges étrend 40 ezerből?

tegnapelőtt 09:01
 17/122 A kérdező kommentje:
#12 légyszi olvasd el amit írok, mielőtt valótlan dolgot állítasz. Írtam hogy átlagosan 2 napot töltök fent egy héten, szóval az nagyon nem havi 30.000, hanem 8.000.
tegnapelőtt 09:02
 18/122 anonim ***** válasza:
30%

"viszonylag sokat utazok. (Több mint 1 óra oda-vissza)"

Az szerintem nem olyan sok.

Én már nyolcadik után is, szakközépben 2,5 órát utazgattam minden tanítási nap (Budapesten belül).

Valószínűleg én is távol voltam otthonról napi 8 órát.

Egyetemre napi 4 órát utaztam.

Szinte mindig két nagy, magam csinálta szendviccsel megoldottam pénz nélkül /otthononi alkatrészekből/.

Teát is vittem otthonról.

Mondjuk mi csórók voltunk.

De mi a te elképzelésed?

Ha kávézni akarsz, energiaitalt venni, és főtt ételt enni, akkor még napi 2-3000Ft is kevés.

tegnapelőtt 09:04
 19/122 anonim ***** válasza:
26%
Kapjon szerencsétlen gyomorrákot, hogy nem eszik rendesen?? Éhezik szegény.
tegnapelőtt 09:06
 20/122 A kérdező kommentje:
#18 nem kávézok, nem iszok energiaitalt, nem cigizek, semmi ilyesmiről nincs szó, csak nem akarok éhen halni reggel 9től este 8ig :D
tegnapelőtt 09:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!