Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csak szerintem kevés 1000 ft...

Csak szerintem kevés 1000 ft egy napra?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok, egyetemre járok pesten, de bejárós vagyok és viszonylag sokat utazok. (Több mint 1 óra oda-vissza) Mivel egyelőre még nem tudtam munkát szerezni, anya szokott kajára pénzt adni, naponta egy ezrest. Szerintem ez nagyon kevés, tekintve hogy napi 8-10 órákat töltök fent pesten utazással meg órákkal együtt (úgy hogy semmi mást nem csinálok) De nem mondok neki semmit, mert akkor egyből "reklamálásnak" venné, meg hogy milyen követelező vagyok, meg stb.

Nem tudom én gondolom e ezt rosszul, ezért kíváncsi lennék a ti véleményetekre is.

tegnapelőtt 08:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/122 anonim ***** válasza:
81%
Ez nagyon kevés pénz... napi 2000 forintot adok a gyereknek, középiskolás, ebből reggelre valami péksütemény, aztán napközben még egy szendvics ami belefér. Kb ennyi. 3 után ér haza, otthon már van neki főtt étel.
tegnapelőtt 10:22
 32/122 Katona Dius ***** válasza:
86%

Szerintem erősen kevés. Én 10 éve járkáltam 500-al suliba, vidéken.

Pesten már akkor is drágábbak voltak a cuccok. És azóta 10 év eltelt.

60 kilós nő vagyok, de esélytelen, hogy a napi kajámat ki tudnám hozni egy ezresből, mégha ennék indulás előtt se.

tegnapelőtt 10:24
 33/122 anonim ***** válasza:
88%
Nyilván kevés egy ezres kajára. Ha nem ad többet akkor csak az marad hogy otthon előre készítesz/főzöl magadnak 2-3 adag kaját
tegnapelőtt 10:28
 34/122 anonim ***** válasza:
75%

minden nap péksütemény.. az aztán egészséges.

Lehet otthonról is vinni kaját. Én pl zsebpénzt se kaptam, ugyanúgy bejártam a suliba 7 kor mentem 16 re értem haza. 98%ban otthonról vittem kaját egész napra.

tegnapelőtt 10:42
 35/122 anonim ***** válasza:
83%
Akkor elég, ha mindig van otthon kaja, tehát tudsz vinni 2 szendvicset, és ételhordóban az előző esti meleg kaját. Aztán este eszel megint meleg kaját.
tegnapelőtt 10:44
 36/122 anonim ***** válasza:
87%
Kerdezd meg tole, hogy mire szanja a penzt, mert ha meleget akarsz belole enni, akkor a duplaja kellene minimum, ha beosztod, akkor meg 3 pogacsara eleg. Lehet hogy bele se gondol.
tegnapelőtt 10:57
 37/122 anonim ***** válasza:
18%

Az a vicc inkább, hogy 21 évesen ettől függsz.

20 évesen lehúztam egy nyarat külföldön, ami egész évre elég pénz volt, nem rinyáltam. Amikor nem volt elég pénz, diákmelóztam.

A menyasszonyom fiatalabb nálad, 19, de évek óta dolgozik, tanít, most már vállalkozik is. Mellette két erős egyetemet csinál levelezőn. Többmilliós megtakarítása van. Idén is többször voltunk már külföldön, amit magának fizet. És akkor jön egy 21 éves csecsemő aki rinyál, hogy az anyukája nem ad elég zsebpénzt pogira. :D

tegnapelőtt 11:07
 38/122 anonim ***** válasza:
65%
nekem annyi sincs egy nap.
tegnapelőtt 11:08
 39/122 anonim ***** válasza:
68%

Attól is függ amúgy, hogy a kérdező lány vagy fiú és milyen alkatú.

Én vékony nőként csak-csak megoldanám az étkezést ennyi pénzből, bár én is baromi szűkösen, és akkor szó sem lenne egészséges étrendről.

A barátom viszont sportos, edzett férfiként kb egy étkezést sem tudna ebből megoldani, hacsak nem üresen eszi a kenyeret.

Egy fiatal szervezetnek bőven többre lenne szüksége.

tegnapelőtt 11:08
 40/122 anonim ***** válasza:
84%
37# Az ítélkezés az egyfajta hobbisport Gyakorin?
tegnapelőtt 11:10
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!