Csak szerintem kevés 1000 ft egy napra?
21 éves vagyok, egyetemre járok pesten, de bejárós vagyok és viszonylag sokat utazok. (Több mint 1 óra oda-vissza) Mivel egyelőre még nem tudtam munkát szerezni, anya szokott kajára pénzt adni, naponta egy ezrest. Szerintem ez nagyon kevés, tekintve hogy napi 8-10 órákat töltök fent pesten utazással meg órákkal együtt (úgy hogy semmi mást nem csinálok) De nem mondok neki semmit, mert akkor egyből "reklamálásnak" venné, meg hogy milyen követelező vagyok, meg stb.
Nem tudom én gondolom e ezt rosszul, ezért kíváncsi lennék a ti véleményetekre is.

88
A szülő kötelessége…
Nem azt írtam, hogy a szülei nem tartják el, hanem azt, hogy ez kutya kötelességük. A kérdező részéről meg nem valamiféle hihetetlen nagy elvárás azt igényelni, amit Magyarország törvényei előírnak.

91
De bakker eltartják. Magyarországon egyetlen olyan törvény sincs, ami elő írná, hogy az eltartas mellé napi x összeget kell adni neki ételre, vagy bármire. Természetben kell eltartani. Azt megteszik.

93
Nincs ilyen törvény, de azért hadd legyen meg a véleményem az ilyen szülőkről.

95
Legyen. Jó xar szülő, ugye? Eltartja a gyereket, fizeti az egyetemet, és még extra pénzt is ad neki. 👍

96
1000 forint egy napra?
Igen, megvan a véleményem.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!