Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csak szerintem kevés 1000 ft...

Csak szerintem kevés 1000 ft egy napra?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok, egyetemre járok pesten, de bejárós vagyok és viszonylag sokat utazok. (Több mint 1 óra oda-vissza) Mivel egyelőre még nem tudtam munkát szerezni, anya szokott kajára pénzt adni, naponta egy ezrest. Szerintem ez nagyon kevés, tekintve hogy napi 8-10 órákat töltök fent pesten utazással meg órákkal együtt (úgy hogy semmi mást nem csinálok) De nem mondok neki semmit, mert akkor egyből "reklamálásnak" venné, meg hogy milyen követelező vagyok, meg stb.

Nem tudom én gondolom e ezt rosszul, ezért kíváncsi lennék a ti véleményetekre is.

tegnapelőtt 08:21
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/122 anonim ***** válasza:
30%

88

A szülő kötelessége…

Nem azt írtam, hogy a szülei nem tartják el, hanem azt, hogy ez kutya kötelességük. A kérdező részéről meg nem valamiféle hihetetlen nagy elvárás azt igényelni, amit Magyarország törvényei előírnak.

tegnapelőtt 15:32
 92/122 Kólauborkával ***** válasza:
37%
21 éves felnőtt ember a kérdező, vagy én értettem félre valamit?
tegnapelőtt 15:35
 93/122 anonim ***** válasza:
92%

91

De bakker eltartják. Magyarországon egyetlen olyan törvény sincs, ami elő írná, hogy az eltartas mellé napi x összeget kell adni neki ételre, vagy bármire. Természetben kell eltartani. Azt megteszik.

tegnapelőtt 15:36
 94/122 anonim ***** válasza:
33%
Kérdezőnek most empátiára, támogatásra, és egy bátorító ölelésre lenne szüksége, nem arra, hogy lecsesszétek... És ha utcára kerül, melegedőben enne főtt kaját? Vagy ha koldusbotra jut? Akkor is nevettek majd rajta? Ahhoz sem lenne semmi közötök egyébként. Kérdező, látod milyenek az emberek... Szeresd magadat, mert te is értékes vagy.
tegnapelőtt 15:36
 95/122 anonim ***** válasza:
31%

93

Nincs ilyen törvény, de azért hadd legyen meg a véleményem az ilyen szülőkről.

tegnapelőtt 15:41
 96/122 anonim ***** válasza:
39%

95

Legyen. Jó xar szülő, ugye? Eltartja a gyereket, fizeti az egyetemet, és még extra pénzt is ad neki. 👍

tegnapelőtt 15:43
 97/122 anonim ***** válasza:
10%
96# Mert szereti a gyerekét esetleg, azért..? 🤔 Micsoda botrány..
tegnapelőtt 15:44
 98/122 anonim ***** válasza:
23%
Kérdezőnek egy ölelés kell most, nem pofon. A kedves szavak melengetik a szívet, míg a gonosz szavak megölik a lelket. Az ölelés begyógyítja a sebeket.
tegnapelőtt 15:46
 99/122 anonim ***** válasza:
27%

96

1000 forint egy napra?

Igen, megvan a véleményem.

tegnapelőtt 15:47
 100/122 anonim ***** válasza:
9%
Az iPhonet a műszempillát és a műkörömöt is biztosan fizetni az a nagyon "gonosz" anyuka.
tegnapelőtt 15:51
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!