Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csak szerintem kevés 1000 ft...

Csak szerintem kevés 1000 ft egy napra?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok, egyetemre járok pesten, de bejárós vagyok és viszonylag sokat utazok. (Több mint 1 óra oda-vissza) Mivel egyelőre még nem tudtam munkát szerezni, anya szokott kajára pénzt adni, naponta egy ezrest. Szerintem ez nagyon kevés, tekintve hogy napi 8-10 órákat töltök fent pesten utazással meg órákkal együtt (úgy hogy semmi mást nem csinálok) De nem mondok neki semmit, mert akkor egyből "reklamálásnak" venné, meg hogy milyen követelező vagyok, meg stb.

Nem tudom én gondolom e ezt rosszul, ezért kíváncsi lennék a ti véleményetekre is.

tegnapelőtt 08:21
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/122 anonim ***** válasza:
38%
Az esetleg elképzelhető, hogy egy szülő részéről picit több elvárható, mint egy munkahelytől? :D
tegnapelőtt 17:03
 112/122 anonim ***** válasza:
17%

Én gimi alatt 1 hétre kaptam egy ezrest.

Később szóltam apámnak, hogy infláció van, ennyi pénzből nem jövök ki, így lett belőle 1500

Szerintem ezt a kártyát te is kijátszhatod

tegnapelőtt 17:04
 113/122 anonim ***** válasza:
80%
A kérdező meg röhög a markába, megint milyen ügyes volt az új nickjével...
tegnapelőtt 17:23
 114/122 anonim ***** válasza:
67%
Még mindig nem értem minek egyáltalán pénzt adni, miért nem visz otthonról enni.
tegnapelőtt 17:24
 115/122 anonim ***** válasza:
55%
Keves kajara, de ha 2ot adna az mar havi 60.. plusz gondolom eszel otthon is, rezsi stb. Van ahol az mar soknak szamit. Csomagolj kajat otthonrol vagy melozz vmit, mar 21 vagy..
tegnapelőtt 17:32
 116/122 anonim ***** válasza:
45%
Hogy veszed magadnak a cuccaid meg mindent ha nem melozol? Gondolom azis toluk van akkor
tegnapelőtt 17:35
 117/122 anonim ***** válasza:
79%

Pakolj szendvicset, vizet, teát….. azt nem vihetsz otthonról?

Az ezres gondolom inkább arra van ha megkívánsz vmi csokit + üccsit.

tegnapelőtt 17:47
 118/122 anonim ***** válasza:
tegnapelőtt 15:22-nek: Veled ellentétben válaszoltak a feltett kérdésre.
ma 08:48
 119/122 anonim ***** válasza:
tegnapelőtt 15:14 Ezt a törvényt meg hol olvastad?
ma 08:50
 120/122 anonim ***** válasza:
0%
tegnapelőtt 15:46 Csakhogy ha ennyi idősen pénzt kunyerál a saját eltartására akkor azokat a sebeket kellene gyógyítani amiket akkor szerez mikor szégyenében a falba veri a fejét!!!!
ma 08:53
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!