Csak szerintem kevés 1000 ft egy napra?
21 éves vagyok, egyetemre járok pesten, de bejárós vagyok és viszonylag sokat utazok. (Több mint 1 óra oda-vissza) Mivel egyelőre még nem tudtam munkát szerezni, anya szokott kajára pénzt adni, naponta egy ezrest. Szerintem ez nagyon kevés, tekintve hogy napi 8-10 órákat töltök fent pesten utazással meg órákkal együtt (úgy hogy semmi mást nem csinálok) De nem mondok neki semmit, mert akkor egyből "reklamálásnak" venné, meg hogy milyen követelező vagyok, meg stb.
Nem tudom én gondolom e ezt rosszul, ezért kíváncsi lennék a ti véleményetekre is.

21 évesen, ha nappalin tanul akkor szerintem abszolút természetes hogy eltartják a szülei. Tehát etetik, fedél van a feje fölött, kifizetik a buszt amivel bejár, meg a könyvet, füzetet ha kell. Nyilván ha megtehetik.
A mamaholel az amikor valakit 25-30 évesen is még a szülei tartanak el és azt se tudja, hogy kell beindítani a mosógépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!