Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csak szerintem kevés 1000 ft...

Csak szerintem kevés 1000 ft egy napra?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok, egyetemre járok pesten, de bejárós vagyok és viszonylag sokat utazok. (Több mint 1 óra oda-vissza) Mivel egyelőre még nem tudtam munkát szerezni, anya szokott kajára pénzt adni, naponta egy ezrest. Szerintem ez nagyon kevés, tekintve hogy napi 8-10 órákat töltök fent pesten utazással meg órákkal együtt (úgy hogy semmi mást nem csinálok) De nem mondok neki semmit, mert akkor egyből "reklamálásnak" venné, meg hogy milyen követelező vagyok, meg stb.

Nem tudom én gondolom e ezt rosszul, ezért kíváncsi lennék a ti véleményetekre is.

márc. 7. 08:21
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
 121/123 anonim ***** válasza:
25%
tegnapelőtt 16:02 Ja,? Hogy neked az az értelmes válasz aki szerint természetes hogy ennyi idősen a szüleid veszik neked a papácskát??????
tegnap 08:55
 122/123 anonim ***** válasza:
49%

21 évesen, ha nappalin tanul akkor szerintem abszolút természetes hogy eltartják a szülei. Tehát etetik, fedél van a feje fölött, kifizetik a buszt amivel bejár, meg a könyvet, füzetet ha kell. Nyilván ha megtehetik.

A mamaholel az amikor valakit 25-30 évesen is még a szülei tartanak el és azt se tudja, hogy kell beindítani a mosógépet.

tegnap 13:54
 123/123 Darius- ***** válasza:
Pont elég
ma 00:15
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!