Csak szerintem kevés 1000 ft egy napra?
21 éves vagyok, egyetemre járok pesten, de bejárós vagyok és viszonylag sokat utazok. (Több mint 1 óra oda-vissza) Mivel egyelőre még nem tudtam munkát szerezni, anya szokott kajára pénzt adni, naponta egy ezrest. Szerintem ez nagyon kevés, tekintve hogy napi 8-10 órákat töltök fent pesten utazással meg órákkal együtt (úgy hogy semmi mást nem csinálok) De nem mondok neki semmit, mert akkor egyből "reklamálásnak" venné, meg hogy milyen követelező vagyok, meg stb.
Nem tudom én gondolom e ezt rosszul, ezért kíváncsi lennék a ti véleményetekre is.
Sok ember vagy nem tud olvasni, vagy szöveget nem tud értelmezni, vagy csak direkt kötekszik.
Írtam, hogy évek óta magamnak veszek kb mindent a kaján kívül (jó meg rezsin kívül), mint a ruhák, szórakozás, edzőterem stb.
Az önköltséges egyetemre pedig diákhitelt vettem fel, nem anyáék fizetik azt sem. Szóval ennyit a mamahotelről, meg hogy mindent is vesznek nekem a szüleim.
Na mindegy, köszi azoknak akik értelmesen válaszoltak! A többiek meg nem érdekelnek :D

"96
1000 forint egy napra?
Igen, megvan a véleményem."
Teljes ellátás mellett mi a jó ég baj van ezzel? Ennyit se kellene adnia, bakker

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!