Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » 7 napra kapott a kisfiam...

7 napra kapott a kisfiam antibiotikumot(Aksolin),amit vízzel kellett kikeverni,viszont csak 6 napra lett elegendő,meg egy kevés maradt a 7. napra.Hogyan lehetséges?

Figyelt kérdés
Nem tudom,hogy más is járt-e már így,pedig a leírás szerinti vízmennyiséget adtam a porhoz illetve,az előírt adagot.Mit ronthattam el?Más járt már így?
2022. dec. 14. 22:31
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Lehet, hogy ici-picivel többet adtatok minden alkalommal, és ez összeadódott. A palackot ha àtöblìted, az utolsó adagnak megfelel. Ennyi dóziscsúszàstól nem lesz semmi baj.
2022. dec. 14. 22:36
 2/10 anonim ***** válasza:
90%
Nekünk nem volt gondunk az aksolinnal, bár már nem emlékszem hány napig kellett adnunk, pici maradt is az alján.
2022. dec. 14. 22:36
 3/10 anonim ***** válasza:
52%

A vízzel való feltöltés és felrázás után hozzá adtál még annyi vizet, hogy a jelzésig érjen?

Amúgy szerintem nem gond, ha a 7. napra már nem jut teljes adag, de azt javaslom inkább hívd fel az orvost és Ő mondjon valamit erre.

2022. dec. 14. 22:40
 4/10 anonim ***** válasza:
77%
Nem lehet egészen pontosan kimérni az adagokat azzal a kanállal vagy edénykével, amit adnak. De nem gond, a port végülis mind megkapta, nem ezen a fél napon múlik.
2022. dec. 14. 22:59
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Most mi a gond a 3-as válasszal?
2022. dec. 14. 23:11
 6/10 anonim ***** válasza:
67%
Az hogy ilyen miatt orvost felhìvjon.
2022. dec. 14. 23:21
 7/10 anonim ***** válasza:
50%
Köszi!
2022. dec. 14. 23:23
 8/10 anonim ***** válasza:

6. azért ne már, hogy egy igen vagy nem válasz is fájjon valakinek. ráadásul telefonon.

nem tudom nektek milyen a gyerekorvosotok, de a miénket még a legostobább kérdéssel is lehet keresni vagy a para szülők 1500. felesleges hívását is fogadja. sőt pofákat sem vág rá, ki sem oktat senkit.

pont emiatt a hozzáállás miatt a legnépszerűbb orvos a városban, pedig van jó pár másik is.

én is inkább azt javaslom hogy vele beszéld meg, ne laikusokkal.

2022. dec. 15. 08:48
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszaitokat.

Kedves 3. válaszoló,igen,felöntöttem még után vízzel,miután felraztam,mert kellett még hozzá víz egy kicsi,hogy a jelzésig érjen,viszont ugye felrázva habos a teteje és habosan ért a jelzésig .Lehet akkor ez lehetett a gond?😔

2022. dec. 15. 08:50
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

#9. Igen, az lehet, hogy amiatt lett kevesebb, de az azért nem olyan lényeges mennyiség.

#8. A mi orvosunk is ilyen, azért mértem javasolni a hívást. Köszönöm, hogy megértetted!

#3.

2022. dec. 15. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!