7 napra kapott a kisfiam antibiotikumot(Aksolin),amit vízzel kellett kikeverni,viszont csak 6 napra lett elegendő,meg egy kevés maradt a 7. napra.Hogyan lehetséges?
A vízzel való feltöltés és felrázás után hozzá adtál még annyi vizet, hogy a jelzésig érjen?
Amúgy szerintem nem gond, ha a 7. napra már nem jut teljes adag, de azt javaslom inkább hívd fel az orvost és Ő mondjon valamit erre.
6. azért ne már, hogy egy igen vagy nem válasz is fájjon valakinek. ráadásul telefonon.
nem tudom nektek milyen a gyerekorvosotok, de a miénket még a legostobább kérdéssel is lehet keresni vagy a para szülők 1500. felesleges hívását is fogadja. sőt pofákat sem vág rá, ki sem oktat senkit.
pont emiatt a hozzáállás miatt a legnépszerűbb orvos a városban, pedig van jó pár másik is.
én is inkább azt javaslom hogy vele beszéld meg, ne laikusokkal.
Köszönöm az eddigi válaszaitokat.
Kedves 3. válaszoló,igen,felöntöttem még után vízzel,miután felraztam,mert kellett még hozzá víz egy kicsi,hogy a jelzésig érjen,viszont ugye felrázva habos a teteje és habosan ért a jelzésig .Lehet akkor ez lehetett a gond?😔
#9. Igen, az lehet, hogy amiatt lett kevesebb, de az azért nem olyan lényeges mennyiség.
#8. A mi orvosunk is ilyen, azért mértem javasolni a hívást. Köszönöm, hogy megértetted!
#3.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!