Ez sok vagy kevés étel egy napra?
Lefogytam nagyon, és próbálok felszedni pár kilót. De mindenki azt mondja ilyen mennyiséggel ez lehetetlenség :-/ valóban az?
Reggeli: 1 db szalámis kifli (vajjal-1 szelet sajttal) + 1db Fornetti túrós batyú.
Ebéd: Kukoricás rízs, 1db csirkemell, csemegeuborka.
Vacsora: 1 db szalámis kifli (vajjal-1 szelet sajttal) + 1db Sport szelet.
2000kcal vagy 8000kj felé menj…
A termékeken általában 100gban x mennyiséget ír, a kisebb cuccok leírják mellé mennyi van 1szeketben/adagban…ezt adogasd össze…
Ha hízni szeretnél akkor a szénhidrátot(carb) és a zsír (fat) mennyiségre menj rá…
Bár lehet egy dietetikus össze tudna dobni neked egy klassz étrendet, hogy változatosan egyél mindenfajta jó dolgot… elmondod neki mit szeretsz, mit nem és kitaláljátok..
Minimum 3000 kalória/ nap, és NEM fogsz elhízni!
Ha már menzeszed sincsen, addig TILOS sportolni, míg meg nem jön - ez orvosi előírás, ugyanis a szervezetednek nincs szüksége, hogy plusz kalóriát égessen.
Sétálni lehet, és kell is, de bármiféle futás, erősítés, úszás... minden! kilőve.
Az étkezésről: ne holnap kezdj el ennyit enni, hanem fokozatosan emeld, máskülönben tönkreteszed magad.
Olvasgass a Minnie Maud-ról, lőj be kezdetnek 300-zal több kalóriát, mint most eszel, és naponta-kétnaponta emeld, míg el nem éred az 1500 körüli értéket, onnan már lehet nagyobb léptéknben is (2000-2500-3000 és afelett).
Szar lesz, fájdalmas, hiszen eddig nem ettél, nem leszel éhes vszeg, de semmi baj!
Ez ezzel jár, és elmúlik idővel, mert a gyomrod is hozzászokik a rendszeres étkezéshez (napi 3 nagyobb és 2-3 kisebb).
Én 35 kilóig "diétáztam le magam", ezzel a módszerrel komolyabb károk pl re-feeding syndrome nélkül összeszedtem magam.
Most 54-55 kiló vagyok, nem hájas, mert amint megjött a menzeszem elkezdtem normálisan (random, örömből) sportolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!