Szerintetek ez sok vagy kevés étel egy napra?
Reggeli : cukormentes kakaós csiga. Plusz 1 bögre tejeskávvé.
Ebéd: töltött csirke krumplival.
Délután : 3-4 kekszféle sós rúd.
Este: még 1 cukormentes kakaós csiga.
Kb 2 pohár víz.
Cukormentes kakaós csiga :
Sós rúd :
Es a kék színű.
Gondoltam belinkelem őket, hogy képbe legyetek.
Ez sok?
Nem bántani akarlak, de ez valami förtelmes. :)
Cukormentes, ja... Jól bekajáltad ezt a kamut.
A létező legegészségtelenebb cuccokat tömöd magadba.
Csupa szénhidrát, ill. méreg.
A folyadék veszélyesen kevés. Így összeomlanak a belső szerveid.
Köszönöm a válaszokat!
Mi a probléma a csirkével?
Cukormentes nem cukormentes. Én másnak érzem mint a normált.
Nem tudom mi a baj vele, el nem hiszem, hogy te sosem eszel semmi rágcsát vagy olyat mint a kakaós csiga.
Ha 2 liter folyadék kell naponta akkor 10 pohár vizet kéne meginnom. De én azt nagyon nehezen bírnám.
#4 Elmondom az én napi ennivalómat, hogy értsd mi a gond, a tieddel:
Reggeli: 1 tál zabkása, gyümivel, magvakkal
Ebéd: Mondjuk (zöldséges) rizs/bulgur/főzelék + lazac/csirke/karaj + tojás + saláta
Nasi: Banán
Vacsi: Saláta + uborka+ pardicsom + olivabogyó + tükörtojás/főtt tojás + kenyér + sajt + tonhal/padlizsánkrém, ami soknak tűnik felsorolva de általában egy nagy tányérra elfér.
Esti nasi, ha még éhes vagyok: kókusz/gyümölcs/99%-os csokiba mártott kókuszgolyó
Szerintem a legkisebb gond, hogy mennyi kalóriát viszel be. Konkrétan semmilyen zöldséget nem írtál.
Én amúgy fogyókúránál, testsúlytartásnál a diétában hiszek, amit hosszú távon tartani tudsz, nem a kalóriaszámolgatásban...
4# Akkor erőltesd meg magadat... Csodálom, hogy még nem jelentkeztek egészségügyi problémák az alacsony víz fogyasztás miatt. Hosszútávon ez viszont borítékolható.
Az étrended nem sok, hanem rossz. Csupa egészségtelen feldolgozott élelmiszer, amiknek semmi vitamin és tápanyagtartalma nincsen. Ez alól csak a csirke és a krumpli kivétel. Sürgősen változtass az étkezési szokásaidon, különben az egészséged látja kárát.
Nyilván nem mindennap ezt eszem.
Egyébként nem fogyókúrázom.
Akkor elmondom a tegnapi ételeim:
Reggeli : croissant (nem tudom, hogy jól írom - e) tejeskávéval. ( teát szeretnék inni, de mindig elfelejtek citromot venni.)
Ebéd : Saláta (!) benne rántott hússal valamint tojással és sajttal. A salátában volt paradicsom is.
Nasi: egy kisebb tál cracker keksz. Oké, ez valóban egészségtelen, de néha lehet ilyet is enni.
Este : fél kifli, sajttal.
Nagyjából ennyi volt szerintem. Ez is rossz vagy ez nem?
Estére érdemes lenne szintén enni zöldséget szerintem a kiflihez.
A croissant meg megint feldolgozott élelmiszer. Sokan eszik, de nem egészséges sajnos ez sem, persze tudom, hogy szívás minden nap reggelit csinálni és valszeg jobb, mintha nem ennél semmit.
Az ebédeid nem tűnnek rossznak, de sokkal több rost jó lenne a többi étkezésben, kevesebb szénhidráttal és több fehérjével.
Ez is ugyanaz a kategória. Szintén csak az ebéd tekinthető olyan ételnek, amiben van megfelelő tápanyag és vitamin.
Az étrended tele van szénhidrátokkal és nagyon kevés fehérjével és zsírral.
Amit 5# írt, az egy megfelelő étrend, amiben rengeteg tápanyag, vitamin és egészséges zsír van.
Nem kell egyszerre meginnod a vizet. Mondjuk ha leülsz telefonozni vagy olvasni vagy valamit csinálni akkor legyen melletted egy üveg víz és mimdig kortyolgass abból.
Tudom hogy nem egészséges annyira mint az igazi de vegyél citromlevet és ha esetleg mincs otthon igazi citrom akkor abból teszel a teádba.
Ihatsz limonádét is vagy valamilyen shaket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!