Ez kevés vagy sok kaja egy napra?
KB. a felét fogyasztod a normális napi adagnak, és inni sem iszol eleget (1.5-2 liter kéne minimum).
99% hogy orvoshoz kéne menned anorexiával.
Hacsak ahhoz a reggli fél zsemléhez nem két szál parasztkolbászt eszegetsz.
Egyszerűen nem tudom felfogni hogy egy ilyen paraméterekkel rendelkező személy hogy akarhat fogyni. Hogy látod magad a tükörben??
Csak mert szólok, hogy ezzel a magassággal nem lehetsz kövér, sem semmi más.
Szóval sürgősen kezdj el megbarátkozni a külsőddel, mert ha az anyukád rájön hogy anorexiás vagy, el fog vinni orvoshoz.
Ez így ránézésre vagy tizedannyi, mint amit én ennék ennyi mozgás mellett, nem kicsit koplalós. Bár az én ételem összetétele jobb, s ha brutálisan keményen koplalnék, akkor főleg fehérje és némi zsír adná a kalóriát, mivel arra van a legnagyobb szüksége, s persze szednék vitamint és egyebeket.
Az mindegy, hogy mi _látszik_ hizlalónak a mennyisége miatt... Én is mindig meglepődöm, mennyire kevés kalória van egy kupac rizsben, igaz, attól még nem eszem meg...
De nem a térfogattól hízunk, örülj neki, ha van egy térfogatosabb laktató ételed. Nekem is van, főtt/sült zöldségek tojással, a szénhidrátbombasága és az íze miatt is kerülöm a zabkását.
Nagyon fehérjeszegényen eszel, ez nem jó. Mind a koplalás, mind a fehérjehiány arra vezet, hogy a maradék icipici izmaidból is fogysz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!