Ez kevés vagy sok kaja egy napra?
A képen belinkelt lánynak bár nekem tetszik az alakja, de ha neked nem olyan, akkor hagyd.
Keveset eszel! Nem egészséges. Alapól olyan testalkatúnak kell lenned.
Látatlanban nem tudom milyen vagy, elméletileg még a súlyod a magasságodhoz rendben van, de lehet felmerül az anorexia. (ami nem kinézet, hanem mentális betegség...)
Na most a képet a csaj miatt nagyítottam, de ami alá van írva, az sem rossz. És ezalatt nem azt mondom, hogy nem jó vékonynak lenni, sőt, nekem is fogynom kell alaphangon 30 kg-ot, de ez, amit te csinálsz, minden, csak nem egészséges. Én 97 kg vagyok, tehát bőven van mit fogynom, és alaphangon 1200 Kcal-t eszek, de az nem xar, hanem jó minőségű fehérje, magas rosttartalmú ételek. És még így is sokan mondják, hogy emeljek rajta, hogy minőségi fogyást érjek el.
Na ennek a csajnak van jó alakja, akit te belinkeltél, ékes példája az anorexiának és a divatvilág manipulációjának. Azt ne mondd nekem, hogy ez a nő szexi. Sajnos nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!