Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Szerintetek elég egy napra...

Szerintetek elég egy napra vagy túl kevés?

Figyelt kérdés

Ebéd: egy zacskós bögrés leves (Maggi)

Uzsonna: egy szelet natúr pulyka, kis adag rizs, egy paradicsom

Vacsi: egy alma, egy natúr joghurt

Fogyózom, egy ideje kb. ennyit eszem minden nap, nem éhezem vagy ilyesmi, már hozzászoktam, nem is kívánok többet, fogyok is szépen, viszont az egyik barátnőm ma azt mondta, szerinte ez túl kevés egy napra és többet kéne ennem, mert szerinte ez már az anorexia felé vezet. Ezen nagyon meglepődtem mert én tényleg nem érzem magam éhesnek :) Nektek mi a véleményetek? L/18, 172/66

2013. máj. 14. 19:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de ez így rossz. Reggeli nagyon fontos lenne és napi ötszöri kis adagokban az étkezés. A zacskós levest meg felejtsdel! Délután 3 után már csak könnyűt egyél.
2013. máj. 14. 19:25
 2/3 anonim válasza:
Igaza volt a barátnődnek! Nagyon kevés! Hosszútávon az elégtelen táplálkozás betegséghez vezethet. A vitaminok sem tudnak felszívódni ilyen gyenge táplálkozás mellett, egyébként meg teljesen normális a súlyod, nem kell ilyen drasztikus fogyókúra.
2013. máj. 14. 19:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Én sem eszek többet. De neked inkább több mozgás, több étel kellene, mert tizenévesen zárul le teljesen a fejlődés, a csontok sűrűségének kialakulása stb...vagyis huszonévesen már lefelé visz az út, érdemes jobb kondiba hoznod magad ilyenkor.
2013. máj. 14. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!