Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sok volt vagy kevés ez így a...

Sok volt vagy kevés ez így a mai napra?

Figyelt kérdés

Reggeli: 1db.Danone kefír volt.

Majd ettem egy Konzerv halat ( sós lében tonhal )-Ez nem tudom mennyire okés diétázóknál?!

negyed 7 fele megettem két db. barackot

Majd 8 óra fele salátát ettem egy kevéske párolt ( só, bors fűszerrel )csirkemellet!

Ma nem voltam edzeni :S

Köszönöm a válaszokat!

2011. júl. 7. 21:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Kevés, sőt nagyon kevés!
2011. júl. 7. 21:50
 2/9 anonim ***** válasza:
A sós leves tonhal jó, amúgy pedig koplalsz, elég intenzíven^^ üdvözlöm a gyomorfekélyed, mert így afelé haladsz:)
2011. júl. 7. 21:50
 3/9 anonim ***** válasza:
mi ez? az oviban ezt adták? mert ez kb egy 3 éves kajája,de szerintem még azok is többet esznek.
2011. júl. 7. 21:55
 4/9 anonim ***** válasza:
Az oviban 3x ennyit ezsnek. Nekik kb. ez a reggeli.
2011. júl. 7. 22:27
 5/9 A kérdező kommentje:

A kérdés nem az volt, hogy az oviban mennyit kapnak a gyerekek, na meg gunyolódni sem kell, nem si értem miért nem lehet nromális választ adni, valószínű azért mert annak lenne értelme, első köszi a első kettőnek köszönöm!

Na meg van okom egész nap... pakoltam lakás dolog miatt így alig jutottam oda, hogy leülljek enni;)(Y)

2011. júl. 7. 23:03
 6/9 A kérdező kommentje:
Mellesleg nem koplalok.. a mai nap így sikerült.
2011. júl. 7. 23:03
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem keves.De gondolom nem minden nap eszel ilyen keveset,tehat semmi bajod nem lesz.
2011. júl. 8. 08:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Amúgy jó a tonhal olíva olajban is:)
2011. júl. 8. 08:50
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem szoktam ilyen keveset enni, zöldséget kiló számra eszem, gyümölcsöt azért mértékkel, na meg a csirkemmel, hal se szokott elmaradni!
2011. júl. 10. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!