Ez sok egy napra, vagy kevés?
egy hétköznapi napon ezt eszem:
reggel a suliban olyan 9órakor egy szelet kenyér(pástétomos,sajos vagy kolbászos) de ezt nem mindig eszem meg..
1órakor eszem 2 szelet kenyeret vagy valamilyen főtt ennivalót
5-6 óra körül pedig valamilyen főtt kaját..
valamiko 1-6 ora között eszek még valamit ha éshes vagyok és vmikor 6után is..
szeretnék 2-3kg-t fogyni,hogy sikerülhet?
hiányolom a friss gyümölcsöt és zöldséget az étrendedből
sportolással tudsz fogyni
a kaja mennyiségének megítéléséhez meg nem ártana tudni a paramétereidet ;)
Ez nem sok, nem kevés, hanem inkább sz*r.
Ez nem fogyókúrás étrend. Teljesen el vannak csúszva az időpontok és nem megfelelőek a kaják se.
Reggeli egy szelet kenyér oké, de minek bele kolbász? Akkor inkább valami sovány csirkemell + púpozottan friss zöldségek, esetleg főtt tojás... De én a kenyeret lecserélném teljes kiőrlésű extradurált kenyérre vagy puffasztott rizsre.
Hol a tízórai? Mondjuk gyümölcs, joghurt?
Ebédre megint kenyér / főtt kaja. Ebédre nem eszünk kenyeret mert egyrészt nem fogyókúrás kaja főleg nem a 2 szelet, másrészt a szervezetnek kell a főtt kaja. Ha fogyni akarsz akkor ehetsz bármit de a régi adagodnak a felét edd meg vagy a negyedét. Ne egy púpozott tányér tésztát egyél meg ebédre, hanem inkább sok párolt zöldséget, főtt húst, kevés rizst, grillezett húst, spenótot, tojás levest, zöldség levest, halat stb.
5-6 körül főtt kaja? Milyen főtt kaja? Mert ha valami levest eszel zöldségekkel, tészta nélkül, az rendben van de ne estére időzítsd az ebédet. Ha este enni akarsz meleg kaját akkor egyél sült tojást benne hagyma, paprika stb. mellé 1-2 paradicsom és tele is leszel. Vagy vacsorára ehetsz halat is párolt brokkolival, finom és jól is laksz tőle.
Uzsonnát is hiányolom. Az lehet mondjuk egy alma, vagy vegyesen gyümölcsök túróval..stb.
A mozgásról nem írtál semmit.
Szerintem ilyen étrend mellett nem fogsz lefogyni.
Ha fogyni akarsz, zöldség, gyümölcsök, fehérje. Kenyér felejtős. Cukros üdítők szintén. Csoki, cukor nem kell az étrendbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!