Ez a kaja egy napra sok, kevés vagy fogyáshoz pont jó?
Délben keltem, tehát délben 2db abonett vajjal megkenve+hozzá fél paradicsom, fél paprika. Vacsora: fél6-kor 3szelet abonett vajjal megkenve és hozzá fél paradicsom+fél paprika.
A két étkezés között 30percet bicikliztem a városban.
Mit gondoltok?
19/L
Fogyni szeretnék! 173cm/65kg
Nem sok, fogyáshoz jó.
Egyél retket is, én az előbb ettem, finom volt :)
Ne is haragudj, de te nem vagy normális. Nem gondolhatod komolyan, hogy ennyi elég a szervezetednek egy napra? Amit leírtál, az max. 400 kalória. még egy drasztikus fogyókúra alatt is legalább 800 kalóriát kell elfogyasztani, hogy ne legyenek egészségügyi problémáid. A szervezeted egy nap, ha semmit sem mozogsz kb 1500 kalóriát éget (égetne) el. Ezt a fajta diétát kb 1 hétig lehet bírni, fogysz ezalatt 3 kilót, majd a következő 2 héten amikor újra normálisan (nem sokat, csak ennél többet) kezdesz enni 5 kilót fogsz visszaszedni.
Ráadásul ez nagyon egyhangú, és rengeteg fontos tápanyagot nem tartalmaz amire szükséged lenne.
Nyugodtan lepontozhatsz, de a te érdeked, hogy megfontold amit írtam, és utánaolvass kicsit, hogy milyen egy egészséges fogyókúra, amihez amúgy sok sikert kívánok.
basszus
nem így kell fogyni, fogjátok már fel
életen át ezt nem tarthatod
ha meg ujra átálsz mégjobban meghizol
és ez kva egészségtelen
inkább mozogj soakt és egyél egészségesen(sok zöldség, halacsk,a fehér husik stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!