Pulyka darált húsból mit készíthetek, amiben kevés kcal van?
Csinálj rakott zöldséget vagy töltött cukkinit rizs nélkül.
De mégiscsak jobban járnál a rizses verzióval, mert kevesebbet ennél belőle és tovább tartana.
Pl.
Egész adag párolt zöldköret 2 szelet csirkemellel: 700 kalória, fél adag rizs 1 szelet csikremellel 500 kalória alatt. Az első után max. 2 óra múlva kopog a szemed, a másodikkal lazán elvagy vacsoráig.
Arról nem beszélve, hogy kell a szénhidrát, és ha tartósan megvonod, még vissza is hízol, ha újra enni kezded.
Ha nem szereted a rizst (én sem!), próbáld ki a barna rizst vagy a bulgurt vagy a quinoa-t. Finomabbak, és ugyanolyan jók.
Köszi az ötleteket, utolsó, az a helyzet, hogy imádom, meg a párom is, de majdnem mindig ennél kötök ki, ha darált hús van:-D
Végül tejföllel, meg gombával csináltam meg, és ettem hozzá 1 szelet tk. kenyeret. 300 kcal-ra jön ki egy adag, amennyit ettem belőle, + a kenyér (46 kcal).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!