Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez sok, kevés vagy pont jó...

Ez sok, kevés vagy pont jó volt egy napra?

Figyelt kérdés

Reggeli: 1 szelet rozsos-tökmagos bio kenyér pulykamell sonkával

Tízórai: 2 db puffasztott rizs

Ebéd: Csirkemell, piritott kruplival(3 db, tudom hogy nem jó, de ez volt most otthon) és salátával

Vacsora: 3 db puffasztott rizs, egy tál müzli (1,5-ös tej, fitness gabonapehely)

Tudom hogy nem pont a legjobb, de sok, kevés vagy pont jó amenyit edtem?

2011. máj. 2. 19:16
 1/9 anonim ***** válasza:

edtem???

ettem

Attól függ mi a cél. Ennyitől elhízni biztos nem fogsz, kevés a zöldség, nincs benne gyümölcs, és még sorolhatnánk.

De mivel nem tudjuk mi a célod ezzel az étrenddel így nehéz lenne választ adni.

2011. máj. 2. 19:26
 2/9 anonim ***** válasza:
paramétereid nélkül is meg tudom mondani, hogy kevés
 3/9 anonim ***** válasza:

Jó, de valami uzsit is próbálj beiktatni legközelebb, mondjuk azt, amit vacsira ettél.

Vacsorára az az optimális, ha már csak fehérjét eszel, mert abból regenerálódik a szervezet reggelre, de a többi dolog csak terhelné.

Tehát vacsira 0%-os joghurt, kefír, sovány túró.

4/9 A kérdező kommentje:
165 cm és 65 kg vagyok, az uzsonnát lekéstem mert elaludtam, vacsira kicsit többet kajáltam mert megilyedtem hogy túl kevés volt.Amugy meg 10 kg a cél!!!
2011. máj. 2. 19:33
 5/9 anonim ***** válasza:
Még mozogsz is mellette valamit?
2011. máj. 2. 19:37
 6/9 A kérdező kommentje:

Igen, eddig mindennap elmentem futni, de ugy hamar megunom és fájnak a térdeim, igy most minden másnap megyek futni, és tornázok mellé mindennap

25 perc futás

30 perc torna

2011. máj. 2. 19:47
 7/9 anonim ***** válasza:
megkérdezhetem hogy mit tornázol?
2011. máj. 2. 20:47
 8/9 A kérdező kommentje:

Mindenfélét, van egy dvd-m amin jó gyakorlatok vannak, néha megcsinálok pár részt belöle, amit jónak látok és aminél érzem hogy erösödik az izmom :-)

Meg magamtól szoktam még ami épp eszembe jut!!!

ès ezt 20-40 percig szoktam csinálni

Keveset enni nem akarok, mert leginkább a koplalás miatt híztam meg, akkor még nem tudtam hogy ez káros

2011. máj. 2. 22:04
 9/9 anonim ***** válasza:

nyuszika,most is keveset eszel

számold már ki kb hány kcal volt ez, mert szerintem max 1100, az pedig egy tinilánynak kevés

2011. máj. 2. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!