Ez sok, kevés vagy pont jó volt egy napra?
Reggeli: 1 szelet rozsos-tökmagos bio kenyér pulykamell sonkával
Tízórai: 2 db puffasztott rizs
Ebéd: Csirkemell, piritott kruplival(3 db, tudom hogy nem jó, de ez volt most otthon) és salátával
Vacsora: 3 db puffasztott rizs, egy tál müzli (1,5-ös tej, fitness gabonapehely)
Tudom hogy nem pont a legjobb, de sok, kevés vagy pont jó amenyit edtem?
edtem???
ettem
Attól függ mi a cél. Ennyitől elhízni biztos nem fogsz, kevés a zöldség, nincs benne gyümölcs, és még sorolhatnánk.
De mivel nem tudjuk mi a célod ezzel az étrenddel így nehéz lenne választ adni.
Jó, de valami uzsit is próbálj beiktatni legközelebb, mondjuk azt, amit vacsira ettél.
Vacsorára az az optimális, ha már csak fehérjét eszel, mert abból regenerálódik a szervezet reggelre, de a többi dolog csak terhelné.
Tehát vacsira 0%-os joghurt, kefír, sovány túró.
Igen, eddig mindennap elmentem futni, de ugy hamar megunom és fájnak a térdeim, igy most minden másnap megyek futni, és tornázok mellé mindennap
25 perc futás
30 perc torna
Mindenfélét, van egy dvd-m amin jó gyakorlatok vannak, néha megcsinálok pár részt belöle, amit jónak látok és aminél érzem hogy erösödik az izmom :-)
Meg magamtól szoktam még ami épp eszembe jut!!!
ès ezt 20-40 percig szoktam csinálni
Keveset enni nem akarok, mert leginkább a koplalás miatt híztam meg, akkor még nem tudtam hogy ez káros
nyuszika,most is keveset eszel
számold már ki kb hány kcal volt ez, mert szerintem max 1100, az pedig egy tinilánynak kevés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!