Ez nagyon kevés volt egy napra?
Probálok rendesen étkezni, 1200 kcal fölé nem akarok menni, de lejebb sem, csak az a baj, hogy ha valamit vesznek a szüleim, annak vagy nagyon kevés a kalória tartalma, vagy nagyon sok. Igy probálok ugy étkezni hogy amiben kevés a kalória tartalom, abbol többet eszek. Ma szerintem különösen keveset ettem, de nem vagyok benne biztos, azért kérdezem.
Reggeli: elaludtam, igy nem volt idöm reggelizni
Tízórai: egy fél paprika és egy szendvics barna kenyérrel és pulykamellsonkával
Ebéd: ugyanaz mint tízóraira
Vacsora: sovány tej fitness gabonapehelyel, gyümölcspép ( a kis öcsémé de ö nem eszi meg de nekem nagyon ízlik), 1 puff. rízs és egy alma
Sajnos nem tudtam sokat enni mert 16.15-ig iskolában voltam, ahova meg én járok, ott egy nap csak 2 szünet van:(
Remélem nem túl kevés, nem akarok koplalni mert már megtanultam a leckét amikor még nem tudtam hogy visszahízok.
Az utolsó 2 órám sport volt, ugyhogy ma már sprtoltam (25 perc futás és baseball)
Még mielött valaki elkezdi hogy "te hülye miért koplalsz" meg ilyenek, elmondom még egyszer hogy semmiképpen sem koplalni akkarok, és az az 1200 kcal is olyan hogy inkább eszek többet, csak ne koplaljak, és a helyesírásomért nem kérek kommenteket, köszönöm!!:-)
14/165 cm/65 kg/L
Ha anyának épp nincs ideje főzni, vedd kezedbe az irányítást: 1 kg csirkemell kb 1200Ft, felszeleteled, icipici olajon kb 10 perc alatt kisütöd. Mehet mellé rizs (szintén nem nagy varázslat elkészíteni) vagy saláta.
14 évesen ez menni fog és még anya is örülni fog :)
Amúgy ez csak akkor kevés egy napra ha több hónapig így étkezel. Egyszer-egyszer simán jó!
Hova jársz suliba hogy egy nap csak 2 szünet van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!