Ez kevés ennivaló 1 napra?
Figyelt kérdés
reggleire ettem 2 pulykamelles szendvicset
tízóraira egy almát
ebédre egy jó reggeltet ennyire volt időm
uzsonnára 3 szelet kenyeret sovány túróval és hagymával és egy kis pulykamellfelvágottal
vacsorára meg 2 tükörtojást gondoltam sovány t
róval
2012. márc. 20. 17:01
1/6 anonim válasza:
Nem kevés,nem is túl sok,de valami normálisfőtt ételt is ehetnél!
2/6 A kérdező kommentje:
az most épp nem volt itthon de amikor természetesen azt is eszem
2012. márc. 20. 17:12
3/6 anonim válasza:
Nem is az, hogy kevés... De az első kommentelőnek igaza van, főtt ételt kellene enned, lehetőleg ebéd gyanánt, tehát a nap közepén. Ha meg nincs rá lehetőség, akkor ennél táplálóbb ételeket, mert a túró, alma, kenyér nem igazán biztosítanak teltségérzetet, és nem fedezik a napi energiaszükségletet sem...
4/6 A kérdező kommentje:
És ez jó fogyáshoz ? ha mozgok is mellette?
2012. márc. 20. 17:43
5/6 anonim válasza:
attól függ hány kg vagy és persze hány centi, ha 60kg vagy és szeretnél fogyni 1-2 kg-t akkor sztem ez sok de ha 150kg és eddig naphosszat zabáltál(mint én:D) akkor szerintem lehet fogyni vele
6/6 A kérdező kommentje:
hát én 179cm és 69 kg vagyok de így is elég nagy a hasam azt akarom leadni
2012. márc. 20. 18:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!