Ha éhes vagyok, ha nem, mindig rágcsálok valamit:S hiába tanulok, gépezek. Vagy csinálok bármit is, közbe mindig van nálam valami ennivaló:/ ez ellen mit lehet tenni? Mármint. Van e olyan dolog amitől ez elkerülhető?
15 éves lány vagyok, ahhoz képest nem is látszik annyira,(63 kg) de nem akarom h a továbbiakban még nagyon sok plusz kilóhoz vezessen :/
vagy nálatok ez hogy van?:/:)
és esetleg tudtok valami jóféle mozgásokat, itthonra (így a tél miatt?!)
előre is köszönöm !!!!!!:)
én megint csak azt mondom, ha az életedet (lelked stb.) és az étkezésedet rendbe rakod, akkor nem fogod igényelni ezt a rágcsálás dolgot. így pedig könnyebb abbahagyni is.
embernek való mozgás a tájbox-szal és az ökölvívással kezdődik. ezek erősítenek, javítják az állóképességed / reflexeket, pörgetik a szervezetet, fölösleges ezek alá adni.
én eddig is a küzdősportokat tartottam megfelelően fejlesztő jellegű és intenzív edzésnek. vagy a 15 éves lány teste (izomzata, keringése, idegrendszere) kevesebbet érdemel?
az csak egy szokás, hogy 15 éves lányok nem szoktak boxolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!