Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha éhes vagyok, ha nem,...

Ha éhes vagyok, ha nem, mindig rágcsálok valamit:S hiába tanulok, gépezek. Vagy csinálok bármit is, közbe mindig van nálam valami ennivaló:/ ez ellen mit lehet tenni? Mármint. Van e olyan dolog amitől ez elkerülhető?

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok, ahhoz képest nem is látszik annyira,(63 kg) de nem akarom h a továbbiakban még nagyon sok plusz kilóhoz vezessen :/

vagy nálatok ez hogy van?:/:)

és esetleg tudtok valami jóféle mozgásokat, itthonra (így a tél miatt?!)

előre is köszönöm !!!!!!:)

2011. okt. 18. 17:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Aczél mióta lettél ilyen lelki tanácsadó?
2011. okt. 18. 18:15
 12/17 anonim ***** válasza:
Aki elmegy edzésre valószínűleg érdeklődik iránta. És még így is biztosan van lemorzsolódás. Aki fizikailag nem aktív, először meg kell szeretnie a mozgást. Igen, akár sétán keresztül, akár ugrálókötelezéssel, vagy kirándulással.
2011. okt. 18. 18:16
 13/17 anonim ***** válasza:

Achillesz: hát jó.

18:15 - én sose tagadtam, hogy az emberek pótcselekvésből esznek nassot meg minden sz.art ami amúgy nem kéne enniük, csak azt gondolta volna az ember, hogy mielőtt le akarnak fogyni, azelőtt már a férjével / munkahelyével stb. békét teremtett az ember. de egy 13 éves gyermeknek még simán össze-vissza van az élete, és a problémái felismerése nélkül próbálna valami megoldást keresni. (egyébként küzdősport lekötné nassolás helyett, bár a kirándulás is, csak ugye pont tél jön)

2011. okt. 18. 18:32
 14/17 anonim ***** válasza:
Aczél, amúgy nem véletlenül kérdeztem.. énleg ennyire értesz az ilyen lelki dolgokhoz? Nincs kedved bezsélni?
2011. okt. 18. 22:05
 15/17 anonim ***** válasza:

okos vagyok, nem taoista vagy pszichológus. ők értenek az emberi lélek rejtelmeihez, én továbbra is legfeljebb okos vagyok.. és így egyszerűbb kérdésekben adhatok optimális tanácsot. de többet sajnos nem hiszem, hogy segíthetnék.

írhatsz levelet, most hirtelenjében pont nem a jegyzeteimet olvasom, majd csak elolvasom ha írsz.

2011. okt. 18. 22:09
 16/17 anonim ***** válasza:
Aczél mi a faszom az a tájbox? Nem inkább thai box? Istenem. Izomagy. Na ezért ne menjetek "tájboxolni". Lehet erősíti az izmokat de amint látszik az IQ-t nem húzza feljebb.
2012. júl. 12. 16:41
 17/17 anonim válasza:

S a kaja csak úgy belerepült a szádba gondolom :D

Nade! Azóta eltelt közel 7 év. Sikerült lefogyni?

2018. máj. 27. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!