Van csivavák számára fogtisztító ennivaló?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy csivavám és nem szeretném ha valami baja lenne a fogának! Ti mit ajánlotok? A válaszokat köszönöm! :)2012. febr. 11. 15:52
1/11 anonim válasza:
nem csak csivaváknak van hanem maguknak a kutyáknak (kis testűtől a nagytestűig) fogkrémtől kezdve a tabletán át a fogkefe alakú rágcsákig
2/11 A kérdező kommentje:
Na igen! Én a rágcsálni valóra gondolok! Én is így értettem, hogy kistestű kutyáknak!
2012. febr. 11. 15:58
3/11 anonim válasza:
Már lehet kapni fogtisztító játékot is (dentafun néven árulják és van többféle), de nekünk a csont jött be. Nem csirke, hanem a kutyához képest nagyobb (csivavának könnyű ilyet találni) disznó vagy marhacsont főzve. Imádják a kutyák és szép tiszta lesz a foguk tőle.
4/11 anonim válasza:
kistesű kutyáknak szintén lehet kapni x keresztmetszetű rágcsát, vagy van olyan aminek kicsi fogkefe alakja van, de jó a szárított disznó fül, meg a préselt bőr csontok (bár utobbak kicsit büdik lesznek) de igazából bármi jó, amit hosszabb ideig tud rágni
5/11 A kérdező kommentje:
Jól van köszi! Neki most amúgy szárított csont alakú marhabőr van, de kezd elfogyni!
2012. febr. 11. 16:13
6/11 anonim válasza:
Az én kutyámnak (rottweiler) marhabőrből készült csontot vettem, vmivel töltve volt, de már nem emlékszem, mivel... :D Fél nap alatt elrágcsálta, és gyönyörű fehér fogai voltak tőle, imádta. :)
Az egész csont akkora volt, mint az alkarom (15 éves lány vagyok), de biztos van kisebb, csivava méretben is. :)
7/11 A kérdező kommentje:
Oké köszi!
2012. febr. 11. 16:40
8/11 anonim válasza:
Sok minden van de egyet SOSE feledj a mechanikai tisztítást az az a fog mosást semmi sem tudja helyettesíteni!!!neked kis testűd van(nekem is de más fajta) alapból hajlamos a fog kövességre ehet,rághat bármit előbb vagy utóbb ki fog alakulni HACSAK nem mosod neki rendszeresen.én minden nap mosom plusz Plaque Off animal por és Stomodine Gél.ja és száraz táp.nem konzerv.
9/11 A kérdező kommentje:
Én szoktam neki rendszeresen mosni!
2012. febr. 12. 10:50
10/11 anonim válasza:
Na az szuper,ez a legjobb amit tehetsz.de ha akarsz egy kis plusz akkor a szárított bőrök jók lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!