Mit vigyek/vihetek be a kórházba a nővéremnek, aki hajnalban szült?
Hajnalban született meg az unokaöcsém,délelőtt hívott a nővérem,és kérte,hogy ma senki ne menjen be hozzá.
Holnap bemegyek és nem tudom,hogy milyen ennivalót vagy nasit vigyek neki.Joghurtot,gyümit,vagy valami főtt ételt?Ilyenkor mit ehet,amitől a babapocija nem fog fájni?Vigyek neki ajándékot is?Vagy azt majd csak akkor,ha már otthon lesznek?
Ne haragudjatok a sok kérdésért,de tanácstalan vagyok.
Szerintem ajándékot ne vigyél, majd ha otthon lesz. Még a végén ellopják, mikor alszik vagy elmegy valahová.
Szerintem joghurtot, gyümölcsöt nyugodtan vihetsz, attól baja nem lesz se a kismamának, se a babának (persze nála úgy értve, hogy az anyatejbe semmi olyan nem kerül ezáltal, ami ártana neki)
előszöris gratulálok!
Szerintem joghurtot, sütiit, rostos üdítőt
Szerintem egyszerűbb, ha felhívod, hogy mire van szüksége. Nekem amit hoztak, egy az egyben haza is küldtem a férjemmel. Cukros üdítőt nem ihattam diabétesz miatt, viszont olyan szutyok és kevés főtt kaját kaptunk, hogy az bizony jól jött volna. Lehet ő is éhes lesz, a tej termelődéséhez pedig fontos, hogy elég tápanyagot vigyen be a szervezetébe.
A nekik szánt ajándékot inkább otthon add oda, és ha ő nem kéri külön, ne maradj benn sokáig. :)
Szia.Nem tudom melyik kórházban szült,de ahol én szültem,ott pocsék volt a kaja és kevés(fél szelet kenyér 1 mini vaj és 2 szelet párizsi)A büfébe jártam melegszendvicset enni.
Reggel 10 kor született meg a lányom.Anyukám jött be este főtt kaját hozott,megkérdezte mit szeretnék enni.Gombás tejfölös húst kívántam krumplival.Olyan éhes voltam,hogy simán meg bírtam volna enni a 2 adagot,de nem mertem,nehogy rosszul legyek.Valami könyebb főtt ételt nyugodtan vihetsz.
Nálunk a szoptatós teát látni sem akarták,felhívták a figyelmet,hogy amíg nem telik el egy kis idő és nem lövell be a tej,addig ne igyunk.
Amivel nem lőhetsz mellé,az a folyadék.Vigyél neki otthon főtt teát v. gyümölcslevet amit szeret.Vihetsz neki valamilyen nasit,ami nem túl fűszeres pl.valamilyen kekszet,gyümölcsöt és főtt ételt is,mint ahogy már írtam.
Én Bp.-en a Sote 2.-n voltam,bababarát kórház.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!