Mit vigyek/vihetek be a kórházba a nővéremnek, aki hajnalban szült?
Hajnalban született meg az unokaöcsém,délelőtt hívott a nővérem,és kérte,hogy ma senki ne menjen be hozzá.
Holnap bemegyek és nem tudom,hogy milyen ennivalót vagy nasit vigyek neki.Joghurtot,gyümit,vagy valami főtt ételt?Ilyenkor mit ehet,amitől a babapocija nem fog fájni?Vigyek neki ajándékot is?Vagy azt majd csak akkor,ha már otthon lesznek?
Ne haragudjatok a sok kérdésért,de tanácstalan vagyok.
Szerintem is kérdezd meg.
Nekem a keresztanyám madártejet kért, a nővérem sárgadinnyét, a sógornőm meg őszibarackot. Szóval ez tök változó mindenkinél. Mondjuk a mandarinnal szerintem nem lősz mellé...
Először is gratulálok!!!!
Másodszor: valóban kérdezd meg inkább, hogy mit kíván. A rostos levekkel vigyázz, mert attól fájhat a pocija a picinek (pl. baracklé). Amit én javasolnék, szerettem, ha jöttek, de ha nincs bemenetel a szobába, márpedig kevés helyen van, akkor inkább nagyon rövid időt tölts ott, hiszen fájhat az ülés, a mozgás, stb... Majd otthon kibabázhatod magad. :)
Üdv. Három gyerekes anyuka :)
Nagyon köszönök mindent (gratulációkat,tanácsokat nektek!
Ma azért nem mentem be hozzá,mert délután 2től van látogatási idő,és azt mondta,hogy fáj minden csontja,és ha nem muszáj,nem ülne ki oda a látogató térbe.
Felhívtam,azt mondta ne vigyek semmit,mert csak felhalmozódik neki.De üres kézzel nem szívesen mennék.Anyu és az anyósa biztosan főtt étellel fogják tömni.Ők vidéken élnek,én itt a városban.Ezért arra gondoltam,hogy inkább holnap csak egy üveg szénsavmentes ásványvizet (mindig azt iszok) vinnék neki,egy kekszes görög jogit,és 3-4 mandarint.Így talán nem halmozódik fel neki sok minden.Mindennap bemegyek majd hozzá és így inkább többször vinnék keveset.
Szerintetek ez így jó holnap?Nektek elég lenne?
ugyan nem én írtam, hogy a banán nem jó de nekem azt mondták azt azért ne egyem, mert széklet fogó.
szerintem teljesen jó a mandarin, főleg ha még szereti is.
Nagyon köszönök mindent!
Ma egy másfél literes Emese vizet vittem neki,egy csomag édes-omlós kekszet,egy doboz natúr maci sajtot,2 nagy sajtos kiflit,egy kekszes görög jogit,és amikor ott voltam mondta,hogy inna valami savanykásat,így leszaladtam boltba és vettem neki meggylevet.Azt kérte,ha holnap megyek semmi mást ne vigyek neki,csak egy ananász konzervet,mert a fél karját odaadná érte.:) A sógorom és az anyukája annyi házikosztot vittek,hogy azt amire megeszi felszed vagy pár kiló.Anyutól fasírtot kért,be is gyűrte őket.:)
A kicsi nagyon édes,de csak ablakon át lehetett nézni.
Mégegyszer köszönök Nektek mindent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!