Miért jó a nővéremnek h megaláz?
Eléggé pirulós fajta vagyok, amit nagyon szégyellek és az önbizalmam is elég kevés tőle, h tudom bármikor képes vagyok levörösödni és ezért félek minden helyzettől.(ezen lehet valahogy javítani?) A nővérem tudja rólam. Ma megint volt egy szitu, h valaki beszólt nekem és elpirultam, ezért elfordítottam a fejem h ne lássák, erre ő felkiált, h ne forduljak el, már nem vagyok vörös. Annyira ciki volt, h ettől még jobban éreztem h ég a fejem. Mire jó neki, h még hangosan meg is jegyzi azt, amiről tudja h nekem szinte az életem megkeserítője mert semmilyen helyzetben nem tudok nyugodt lenni, mert állandóan attól rettegek h elvörösödöm :(
19L
Vedd tudomásul,hogy ilyen vagy.Nem kell szégyelni és nem kell elfordulni.És ha megszokod,talán el is múlik.
Különben borzasztóan szexis tud lenni.
A nővéred meg talán jópofa akart lenni,és humorral elütni a dolgot,csak neked nem esett jól.Szokj le az elfordulásról és nem lesz mibe belekötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!