Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Azt hiszem beteg...

Mit tegyek? Azt hiszem beteg vagyok. Az egész életem szinte már a ennivaló teszi ki..és a kalória számlálás...

Figyelt kérdés

de nem is evvel van a baj..hanem avval..hogy minden egyes étel után...lelkiismeretfurdalásom van.

(és azt kivánom bárcsak tudnám magam hánytatni :S )

Pl.. ma reggelire ettem 2 db rozskenyeret kenytem rá diabetikus lekvárt..+ ettem 2 db pogácsát... na a 2db pogácsát nagyon megbántam.. minek ettem annyit?? :S

Rendszeresen mozgok, napi 1-2 órát.. (tánc, szobabicaj) de mindig attól félek, hogy mivan, hogyha nem elég ez a mozgás és nem tudom leadni azokat a kalóriákat amiket megettem aznap???

Félek...a környezetem biztat, hogy már nagyon sokat fogytam...de én mikor belenézek a tükörbe még mindig +5 súlyfelesleget látok....amikor ülök...még mindig megtudom fogni a pocim... :S

Mit csináljak, hogy normális önértékelésem legyen???

Amúgy 19 éves lány vagyok..175 cm és 68 kg

Ezis..eddig a célom a 65 volt..de úgy érzem azsem elég...:S

2009. máj. 2. 11:01
 1/10 anonim ***** válasza:
74%

Kérlek vigyázz magadra, nehogy véletlenül bulimiás vagy anorexiás legyél. ill. van egy olyan betegség is, amikor az ember abba dilizik bele, hogy edz és a kalóriákat számolja.

Nem vagy kövér! még 8-9 kilóval nehezebben sem lennél az! Figyelj oda az ékezésedre, de ne sanyargasd magad. Az élet nem erről szól!

2009. máj. 2. 11:52
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Te is amolyan "belelovallom magam" típus vagy. Mielőtt tönkreteszed magad (meg azokat, akik ezt elviselni kénytelenek körülötted) javaslom kezdj el gondolkozni értelmes dolgokon is. Irodalom, politika, egy kis természettudomány. Kettős haszon: megszerzett ismeretek birtokában magad is képes leszel eldönteni egyszer csak, normális vagy, esetleg beteg-e vagy sem. Esetleg azt is, milyen egy ésszerű diéta/életmódváltás.

Másik:

Eltereled a figyelmedet saját magadról. Ez is klassz ám, mert nem, nem körülöttünk forog a föld, sőt nem is a nem létező zsírpárnák körül.

2009. máj. 2. 12:07
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez már betegség!
2009. máj. 2. 12:34
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Te nemsokára anorexiás leszel (vagy már most is az vagy), ebben biztos vagyok.
2009. máj. 2. 16:30
 5/10 anonim ***** válasza:
0%

Már hogy lenne anorexiás 68 kilóval? Csak olyan szóljon már hozzá, aki ért is hozzá...

A 68 kiló az 10 KG súlyfelesleg, 175 centi magas, 19 éves nőknél az ideális testsúly (ami a legegészségesebb) 58 kilogramm. Vagyis még van mit leadnod (7 kilót). A kenyér mellé tényleg nem kellett volna pogácsát enned, ez túl sok szénhidrát reggelire egy fogyókúrázónak.

Ebben az ég világon nincs semmi beteges; azért látsz magadon 5 kiló súlyfelesleget, mert van is. Azt az 5-7 kilót könnyedén le fogod tudni adni, kitartás! Az étvágyadat elvenni úgy tudod, hogy 2 napig nagyon nagyon minimálisat eszel; így "összeszűkül" a gyomrod.

2009. máj. 2. 17:20
 6/10 anonim ***** válasza:
32%

"Már hogy lenne anorexiás 68 kilóval? Csak olyan szóljon már hozzá, aki ért is hozzá..."

-Miért ne lehetne? Valahol el kell kezdeni...

"A 68 kiló az 10 KG súlyfelesleg, 175 centi magas, 19 éves nőknél az ideális testsúly (ami a legegészségesebb) 58 kilogramm. Vagyis még van mit leadnod (7 kilót). A kenyér mellé tényleg nem kellett volna pogácsát enned, ez túl sok szénhidrát reggelire egy fogyókúrázónak."

-Honnan tudod mennyi izom van rajta és mennyire nehezek a csontjai? Látatlanból azért elég meredek ilyet mondani...

Az a két szelet rozskenyér még a két pogácsával is lóf@sz reggelire. Én itt elgondolkoznék, hogy inkább te vagy a beteg...

"Ebben az ég világon nincs semmi beteges; azért látsz magadon 5 kiló súlyfelesleget, mert van is. Azt az 5-7 kilót könnyedén le fogod tudni adni, kitartás! Az étvágyadat elvenni úgy tudod, hogy 2 napig nagyon nagyon minimálisat eszel; így "összeszűkül" a gyomrod."

-Na ezt már nem is kommentálom... Téged be kéne csukni mert közveszélyes idióta vagy. De gondolom nem vállalod a felelősséget ha a jótanácsaid miatt véletlen valami baja lesz nem?

2009. máj. 3. 01:50
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Na ne, mégis mi baja lenne, ha kicsit jobban betart egy fogyókúrás programot? :)
2009. máj. 3. 18:45
 8/10 anonim ***** válasza:

Két napig nagyon nagyon minimálisat enni? Vannak még iylen remek ötleteid, kedves 17:20? Ezzel kb azt érné el, hogy attól kezdve minden egyes bevitt kalóriát keményen raktározni kezdené a szervezete. Meg persze az alatt a két nap alatt veszítene egy kicsit az izmaiból is. A többi hülyeségedhez nem szólok semmit, azt már előttem megfelelően bírálták.

Csak annyit még hogy én hasonló adottságokkal rendelkezem mint a kérdező, de szó sincs nálam 10 kg túlsúlyról...

2009. máj. 3. 20:33
 9/10 anonim ***** válasza:

17:20-as tényleg ipari hülye... (Bocs, de ez ennyi)Az indokokat előttem szólók tökéletesen leírták, és igazuk van.

-dietetikus-

2009. máj. 3. 20:55
 10/10 anonim ***** válasza:
Jó, akkor ide is leírom, hogy a súlyából nem tudod megállapítani valakiről, hogy anorexiás-e. Az anorexia akár már 90 kilósan is kialakulhat, hogyha elég bűntudata van meg önképzavara. És utána már csak idő kérdése, hogy mennyi idő alatt fog csontsoványra fogyni.
2009. jún. 13. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!