Megmondjam a szüleimnek, hogy karácsonykor inkább elutaznék?
Már 10+ éve semmi másról nem szól a karácsony, csak a rohanásról, veszekedésről. Mindenhol esszük a rántott húst töltött káposztával, rám pl. sehol nincsenek tekintettel (ilyeneket nem eszem). 3 nap alatt végigrohanjuk a rokonságot, vagy épp ők ülnek nálunk, mert “hát a család, az család”, de utána egész következő évben újra 0 kontakt. De azért fél óra után elkezdődik a kötözködés, felhozzuk a másik számára érzékeny témákat stb.
Utolsó pár karácsonynál már tényleg a túlélésre játszottam, tavaly pl. második nap már inkább betegséget hazudtam és maradtam otthon. Ráadásul vidék, minden zárva, tehát vagy otthon vagyok, vagy bepofátlankodok valamelyik barátnőmékhez, vagy egy parkolóban olvasok, a kocsiban (erre is volt példa). Gondolkoztam már azon, hogy maradok Pesten, vagy visszajövök Szenteste másnapján, de egyedül sem akartam tölteni a karácsonyt, meg a szüleimmel pl. jól kijövök, csak a többiek gázosak (nagyszülők, nagynéni, nagybácsi, tágabb család).
Viszont idén lett egy kapcsolatom, ami nem publikus (nem is lesz az). Ő felajánlotta, hogy utazzak el vele decemberben, higgyem el, hogy jobb élmény tényleg pihenéssel tölteni az ünnepeket, nem rohanással, főzéssel, pakolással. Szívesen mennék, de ugye mit mondjak otthon? A szeretet ünnepét a szeretőmmel töltöm?
Gondoltam arra, hogy elkezdem előre az érzékenyítést, de félek, akkor kíváncsiskodni kezdenének, vagy rábeszélni, hogy de menjek haza inkább... Ti mit csinálnátok?
(22 éves lány vagyok)
Nem anyáztam, megkértem, hogy az édesanyjával beszéljen ilyen stílusban, akinek megnevelni sem sikerült. :)
Hidd el, az anyázás nem ilyen. Nem fogom hagyni, hogy anonim Józsi idejöjjön a nyomorával és belém álljon, mert épp nincs jobb dolga.
39
végre egy értelmes ember, aki átlát ezen a nyivákoláson.
Öröm volt olvasni a soraidat!
Az én kérdésem, azt írok, amit akarok. Vagy ezt is jelented és jön értem a nínós autó, mert a 2,5 pipás anonim jelentette a válaszomat? :(
Rögtönítélő bíróság elé visznek, vagy lesz jogom a rendes tárgyalásra?
Te offolsz folyamatosan, vedd már észre magad.
Tényleg nem unod? :(
Oké, hogy nekem az egyetem miatt tengernyi a szabadidőm, de nektek nem kell dolgozni? Nincs jobb dolgotok, most komolyan?
Ez nem egy chat, hogy írogass, ha unatkozol. Olvasgasd inkább a szabályzatot.
Várj, te 22 éves vagy és NEM dolgozol???!!!
JÉZUSOM :D :D :D :D
Hallod akkor mit csinálsz? Anyádék tartanak el 22 évesen, meg valami faszi akit cummantasz? :D És itt arcoskodsz nekünk, miközben egy ingyenélő kitartott gyerek vagy ennyi idősen? :D
Akkora SZÉGYEN vagy hogy az hihetetlen! Elsüllyednék a helyedben, hogy ennyi idősen eltartanak. Nevetséges vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!