Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek megengedhetem a...

Szerintetek megengedhetem a lányomnak,hogy már tangát hordjon?

Figyelt kérdés

Szerintetek ez 14 évesen már rendben van?

Illetve ti mikortól támogatnátok azt,hogy mindenhol szőrtelen legyen?

okt. 16. 11:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/73 anonim ***** válasza:
66%

62-es de.hamarabb eljut.

Egyreszt a sima bugyinal ha nem is sikerul valakinek rend3sen kitorolnie akkor is nehezebben lesz kakis, es nehezebben csuszik ugy elore, hogy meg a hivelybemenethez is jol odadorzsolodik. A tanga az egy madzag elore hatra bevag, es kisebb textilia sziv fel ugyanannyi nedvet..amiben igy jobban is szaporpdik a baci meg az akarmi. Mivel jobban dorzsolodik, jobban serti a hamreteget is mikorserulesek...stb.

En szexi tangabugyit kb az aktus elott es utan hordtam hazaig hat ahanyszor ezt tettem rohadtul felfaztam, abban az ertelemben hogy hol huvelygomba, hol.E. coli tenyeszett ki a pisimbol. Szegeny urulogusok meg tobbi szta ierdeztek tangat hord maga is? en meg ize, nem ize...

Roviden el kell mondani neki, hogy odalent, ha nem tud rendesen lemosakodni, akkor ne hordjon, mert gusztustalan. Ha otthon van hordjon...probalja ki.

okt. 17. 15:48
 72/73 anonim ***** válasza:
40%

Akik azzal jönnek, hogy soha nem volt bajuk a tanga miatt, azok a szerencsések. Az én környezetemben többeknek az orvos mondta a rövid időn belüli X+1-ik felfázás/hüvelygomba/stb. után, hogy jobb lenne, ha nem tanga szabású pamut alsóneműt hordanának inkább, mert a műszálas tanga jelentősen hozzájárul a problémához. Én készséggel elhiszem, hogy itt soha senkinek sem volt semmi húgyúti fertőzése, de azért egy kistini nem feltétlenül figyel annyira a higiéniára, mint egy felnőtt ember.

Ha annyira akarja, legyen, de de dobja ki a rendes bugyikat se azért. Menjetek együtt vásárolni, anya-lánya program, nézzen meg többfélét, még az is lehet, hogy végül mégis valami más fazon tetszik meg neki.

okt. 17. 16:07
 73/73 anonim válasza:
66%
Nekem 7 évesen már volt tangam
okt. 24. 08:09
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!