Szerintetek megengedhetem a lányomnak,hogy már tangát hordjon?
Figyelt kérdés
Szerintetek ez 14 évesen már rendben van?
Illetve ti mikortól támogatnátok azt,hogy mindenhol szőrtelen legyen?
okt. 16. 11:43
51/73 anonim válasza:
Nem értem ezeket az egymásba állásokat! Nem bonyolult a dolog: egyik embernek bevált, a másiknak nem. Nem kell a másikat győzködni. Kell egy db, ki kell próbálni, aztán kiderül, hogy kényelmes-e.
52/73 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan hordhat, én 14 évesen kezdtem el és azért mert sokkal kényelmesebb nekem mint a sima bugyi, szerintem ez nem szexizés. Ami kényelmes neki azt hordjon, szerintem nincs ebben semmi, és a mai lányok 80%-a azt hord ilyen fiatalon.
53/73 anonim válasza:
Nem értem ezt a beteg, bugyis, szőrtelenítős állatot miért hagyják itt élvezkedni folyamatosan.
Undorító.
55/73 anonim válasza:
Miért kéne az engedélyed? Ő érzi hogy melyik a kényelmes neki.
56/73 anonim válasza:
Én vennék neki, több fazont is, próbálja meg, melyik kényelmes neki.
57/73 anonim válasza:
Jézusom, előre is félek, hogy remélem ennél jobb gyereket sikerül majd nevelnem...
58/73 anonim válasza:
Elég korlátolt felfogásra vall, ha valaki azt hiszi és terjeszti, hogy ami nem tanga, az már mindenképp mamabugyi.
60/73 anonim válasza:
"Nem egészséges". Normális női higiéné mellett semmivel sem egészségtelenebb, mint egy bármilyen - lehetőleg jó szar anyagú - csipkebugyi.
Gyakorlatilag tíz éve csak tangát hordok - nem fertőz fel... :D, viszont sokkal kényelmesebb és nem kell azon aggódnom, átüt-e egy szűkebb vagy lengébb nyári ruhámon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!