Szerintetek megengedhetem a lányomnak,hogy már tangát hordjon?
Szerintetek ez 14 évesen már rendben van?
Illetve ti mikortól támogatnátok azt,hogy mindenhol szőrtelen legyen?
Én 12 évesen kipróbáltam a tangát, de végül még évekig nem vettem fel mert kényelmetlen.
Vegyél neki 1-2 darabot, had próbálja ki.
Szőrteleníteni meg amikor szükséges, én nekem már 12 évesen kellett minenhol.
Ha azt akarod hogy a gonosz gyerekek, osztálytársak, kicsúfolják az átűtő mamabugyi vonala miatt, amikor már a többi lány nem olyat hord, akkor tiltsd be, viszont csak kicseszel vele.
Nem hiszem hogy ez egy szexiskedő dolog lenne, csak azért kérdezte hogy ne lógjon ki a sorból.
Akik itt kárognak, hogy egészségtelen a tanga, azok árulják már el, hogy mitöl? Szerintem senki nem tudja megmondani, az is biztos, csak mindenki hallotta valahol. Egymástól veszitek át a hülyeségeket. Tizenéves korom óta tangát meg féltangát hordok, nincs is más bugyim. 45 múltam, de még mindig azt keresem, hol egészségtelen. Természetesen ismerem a nedves törlökendöt is és rendesen tisztálkodom odalent. Ha valami egészségtelen, akkor ez utóbbiak hiánya, de biztos nem egy bugyi.
A szörtelenítést meg akkortól kéne támogatni, amikor már kezd ciki lenni a ször. Én sajnos nagyon szörös típus vagyok és a tornaórán mindig kinevettek a fiúk, de anyámat ez nem érdekelte.
Szerintem támogasd a lányodat, vegyél neki pár tangát, vagy vegyetek együtt olyat, ami tetszik neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!