Szerintetek megengedhetem a lányomnak,hogy már tangát hordjon?
Szerintetek ez 14 évesen már rendben van?
Illetve ti mikortól támogatnátok azt,hogy mindenhol szőrtelen legyen?
Nem bssza ki a biztosítékot, csak sok az ostoba ember, aki bekajálja, hogy a tangától fertőzésed lesz. NEM lesz, ez tény, és nem fog hamarabb bejutni a hüvelybe E.coli, mintha normális bugyit viselsz.
A kettőnek köze nincs egymáshoz, csak akik anno undorodtak a tangától, kitalálták ezt a bromságot, ami sajnos terjed továbbra is.
Egy nő akkor kap fertőzést, ha nem megfelelően tisztálkodik, véletlenül átviszi pl seggtörlés esetleg tamponhasználat során, vagy pl a partnertől elkapja.
Attól ,hogy felvesz egy bugyit nem lesz hirtelen E.coli a hüvelyében :D
Istenem...
Azért vannak fokozatok a mamabugyi meg a string tanga között. Én soha nem hordtam tangát, attól is megőrülök, ha a rendes becsúszik. De attól még nem mamabugyit hordok, a nadrágon sem üt át (a nadrág színéhez veszem, fehér nyári nadrág alá fehéret, farmer alá sötétet, ugyanígy a melltartót is a felső színéhez választom, függetlenül a bugyimtól), pasik sem panaszkodtak (főleg mert kb meg sem nézik, mielőtt leveszik rólam).
Ha annyira akarja, vegyél neki párat, majd kitapasztalja.
A szőrtelenítés más kérdés, szerintem a hónalj-láb-bikinivonal rendben van 12-23 éves kortól (vagy amikortól sok, sötét és zavarja), a csupasz punci ráér még pár évig (esetleg rövidebbre trimmelni érdemes a mensi miatt, én legalábbis amiatt kezdtem, mert utáltam, hogy ragacsos voltam, ha tampont használ, mondjuk ez nem szempont annyira).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!