Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek megengedhetem a...

Szerintetek megengedhetem a lányomnak,hogy már tangát hordjon?

Figyelt kérdés

Szerintetek ez 14 évesen már rendben van?

Illetve ti mikortól támogatnátok azt,hogy mindenhol szőrtelen legyen?

okt. 16. 11:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 anonim ***** válasza:
41%
A tanga már erről is híres, hogy ennyire kib*ssza a biztosítékot a Gy.k.-soknál, mint ahogy az itt levő válaszokról is üvölt. 🤣
okt. 17. 09:21
 62/73 anonim ***** válasza:
44%

Nem bssza ki a biztosítékot, csak sok az ostoba ember, aki bekajálja, hogy a tangától fertőzésed lesz. NEM lesz, ez tény, és nem fog hamarabb bejutni a hüvelybe E.coli, mintha normális bugyit viselsz.

A kettőnek köze nincs egymáshoz, csak akik anno undorodtak a tangától, kitalálták ezt a bromságot, ami sajnos terjed továbbra is.

Egy nő akkor kap fertőzést, ha nem megfelelően tisztálkodik, véletlenül átviszi pl seggtörlés esetleg tamponhasználat során, vagy pl a partnertől elkapja.

Attól ,hogy felvesz egy bugyit nem lesz hirtelen E.coli a hüvelyében :D

Istenem...

okt. 17. 09:54
 63/73 anonim ***** válasza:
9%

64-es 2 perc se volt hogy egy csomó cikket találjak egyből róla, itt van pár:

[link]

[link]

[link]

[link]

Szóval ja, tényleg sok az ostoba, aki a saját igazát hajtja tények helyett.

okt. 17. 10:25
 64/73 anonim ***** válasza:
73%
65- az a vicc, ezt is leminuszolják, mert hát ők akkor is okosabbak. 😂😅
okt. 17. 10:50
 65/73 anonim ***** válasza:
40%
#65 Az a tény, hogy évtizedek óta tangát hordok és soha semmilyen bajom nem volt ettől. Hiába linkelgetsz mindenféle oldalt, ezek nem lesznek relevánsak. Én (és itt sokan mások) nem tapasztaltuk semmilyen negatív hatását. Ne akarj már okosabb lenni.
okt. 17. 11:10
 66/73 anonim ***** válasza:
29%

Azért vannak fokozatok a mamabugyi meg a string tanga között. Én soha nem hordtam tangát, attól is megőrülök, ha a rendes becsúszik. De attól még nem mamabugyit hordok, a nadrágon sem üt át (a nadrág színéhez veszem, fehér nyári nadrág alá fehéret, farmer alá sötétet, ugyanígy a melltartót is a felső színéhez választom, függetlenül a bugyimtól), pasik sem panaszkodtak (főleg mert kb meg sem nézik, mielőtt leveszik rólam).

Ha annyira akarja, vegyél neki párat, majd kitapasztalja.

A szőrtelenítés más kérdés, szerintem a hónalj-láb-bikinivonal rendben van 12-23 éves kortól (vagy amikortól sok, sötét és zavarja), a csupasz punci ráér még pár évig (esetleg rövidebbre trimmelni érdemes a mensi miatt, én legalábbis amiatt kezdtem, mert utáltam, hogy ragacsos voltam, ha tampont használ, mondjuk ez nem szempont annyira).

okt. 17. 11:54
 67/73 anonim válasza:
34%
Én 11 éves voltam mikor le szőrtelenített apu. Mert tesin a tornadressz alol kikandikáló szőröket szégyeltem.. , és innnentől tangát is hordtam..27N
okt. 17. 13:29
 68/73 anonim ***** válasza:
0%
#66, vicces vagy. Csak a tangával kérdeztek, kb egy mondatod volt aminek van értelme. Nem érdekelt senkit, hogy neked hogy csomósodott odalent a mamutszőr...
okt. 17. 13:37
 69/73 anonim ***** válasza:
100%
A teljes szőrtelenítés is kérdés volt. Ahhoz meg szerintem az is egy szempont. Ráadásul egy olyan, amit egy vaskalapos szülő is esetleg elfogad.
okt. 17. 14:25
 70/73 anonim ***** válasza:
36%
A lényeg a seggtörlésen van, ahogy előttem is írták. Mondjuk én pont nem törölgetem, hanem utána rögtön kimosom zuhannyal!! Nyilván ahol nincs lehetőségem rá, ott nedves törcsit használok az mindig van nálam. Ezzel megelőzve nagyon sok fertőzést. De biztos vannak olyan igénytelek akiknek a sz.r molekulával keveredett izzadtság miatt lesz fertőzése!
okt. 17. 15:00
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!