Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy érzelmileg zsaroló embert...

Egy érzelmileg zsaroló embert hogy lehet leallitani?

Figyelt kérdés

Anyukamrol van szó. Ha valamit nem tud nálam elerni, egyből érzelmileg kezd zsarolni. Kerlek ajánljatok olyan könyveket, amivel ennek a végét tudom venni, jelenleg költözni nem opció, albérletben éhen halnék.

Hiába teszek meg itthon mindent, sosem vagyok elég és folyamatosan szid vagy veszekedést generál. Ezt szeretném csitítani, bármiféle pszichológiai módszerrel.

Kérlek segítsetek, köszönöm. :)

24/N

szept. 8. 19:32
 81/93 anonim ***** válasza:
0%

Remélem, a kérdezőnek van annnyi esze, hogy ne mondja meg, mennyit keres, 80-as kötekedni akar.

Amúgy tényleg nem jó elmebeteggel lakni, az anya annak tűnik. Vagy csak simán bántalmazó.

szept. 9. 20:10
 82/93 anonim ***** válasza:
31%

De már felnőtt vagy... Azért 17 évesen még eléggé kiszolgáltatott tud lenji az ember. De 24 évesen már nem veszem be, akár lepontozol, akár nem.🤷🏼‍♀️

Ráadásul nem keresel rosszul. Állítólag...

szept. 9. 20:13
 83/93 anonim ***** válasza:
53%
82.: Sokan nem tudják, hány felnőtt gyereket ver a szülője. Nem is olyan ritka sajnos.
szept. 9. 20:14
 84/93 A kérdező kommentje:
82. És az érzelmi bántalmazás nem számít? :)
szept. 9. 20:15
 85/93 anonim ***** válasza:
31%
Milyen kötekedés, 81-es? A kérdés megválaszolásához elengedhetetlen alapvető információ! És igen: ha azt mondja, hogy 300-at, akkor azt mondom, hogy annyiból el lehet költözni, nem csak rinyálni. Ha azt mondja, hogy 300 alatt, akkor az a válaszom, hogy keressen többet, mert az nudli. Ha nem helyben, akkor máshol. Ez nem kötekedés, hanem megoldás. Bár valóban fölösleges, mert a kérdező nem akarja megoldani.
szept. 9. 20:16
 86/93 anonim ***** válasza:
0%
#84 Nem, nem számít. Ha számítana, akkor a családon belüli bántalmazások esetén is megvizsgálnák, mit művelt az asszony, mire a férje először pofon verte, mert már nem bírta a lelki terrort. Normális ember tudod mit csinál lelki bántalmazás esetén? ELSÉTÁL. LELÉP. Cseszheted az érzelmi bántalmazásodat, általában mindig lelki terror (mindkét oldalon) előzi meg a tettlegességet, legyen az verés vagy durvább esetben gyilkosság. Csak ugye a lelki bántalmazót nehéz feljelenteni, nehéz bizonyítani. Ezért az a megoldás, hogy ha valaki téged lelkileg bántalmaz, azt OTTHAGYOD ÉS LELÉPSZ.
szept. 9. 20:33
 87/93 anonim ***** válasza:
47%
" hány felnőtt gyereket ver a szülője" - pont annyit, ahányan hagyják! Amúgy meg te ezt honnan tudod? Eljönnek neked panaszkodni?
szept. 9. 21:26
 88/93 anonim ***** válasza:
76%
De, szamit. Pont azert nem ertem, h miert maradsz. Akar vehetnel ki szobat is a mentalis egeszseged erdekeben. Maradj akkor ebben a kozegben, ha ugy erzed, h a javad szolgalja. Rettegj attol, h megver az anyad.
szept. 9. 22:02
 89/93 anonim ***** válasza:

Én azt nem értem, miért nem tud összeköltözni a párjával. Tanulmányok miatt, amiket be akar fejezni? Egy 24 éves ember lehet, hogy épp diplomázás előtt áll. A férfi valahol külföldön tartózkodik. Talán munkásszállón él, ahova nem vihet nőt?

Tudom, vannak látogató kapcsolatok, az enyém is olyan. Viszont itt egy férfi is elnézi, hogy a párját terrorizálja az anyja és ő se lép semmit, nem ajánl fel valami összeköltözési lehetőséget? Én egyedül élek, mi nem akarunk összeköltözni, de az ő esete teljesen más.

szept. 9. 23:07
 90/93 A kérdező kommentje:
89. Ő tanul. Egy éve van még, de már meg lenne a diplomája ha nem lennének az iskolában rasszisták a tanárok. (Magyar, Szlovákiában)
szept. 9. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!