Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy érzelmileg zsaroló embert...

Egy érzelmileg zsaroló embert hogy lehet leallitani?

Figyelt kérdés

Anyukamrol van szó. Ha valamit nem tud nálam elerni, egyből érzelmileg kezd zsarolni. Kerlek ajánljatok olyan könyveket, amivel ennek a végét tudom venni, jelenleg költözni nem opció, albérletben éhen halnék.

Hiába teszek meg itthon mindent, sosem vagyok elég és folyamatosan szid vagy veszekedést generál. Ezt szeretném csitítani, bármiféle pszichológiai módszerrel.

Kérlek segítsetek, köszönöm. :)

24/N

szept. 8. 19:32
 31/93 anonim ***** válasza:
76%
26.: A jó barát vagy partner meghallgatja az embert, nem prostitúcióra kell rögtön gondolni.
szept. 8. 22:30
 32/93 anonim ***** válasza:
76%
Egyébként a kérdésre a válasz: Ha szidni kezd vagy ordít, a legjobb módszer higgadtnak maradni, ignorálni. Tudom, ez nehéz, nekem se mindig sikerül az ilyen, ha idegesebb vagyok, nekem is eldurran az agyam. Viszont ha higgadt az ember, akkor egy idő után a másik abbahagyja az ordibálást, szidalmazást. Hiszen nem ér célt vele. Ha nem képes, akkor érdemes elmenni egyet sétálni, addig lecsillapodik, vagy magadra zárni a szobád ajtaját és bekapcsolni valami zenét.
szept. 8. 22:34
 33/93 anonim ***** válasza:
37%
szept. 8. 22:37
 34/93 anonim ***** válasza:
72%
Gusztáv Mariann: A képmutatás gyakorlata
szept. 8. 22:45
 35/93 A kérdező kommentje:
29. 2018-2021 nem laktam otthon. Mikor tudnék elmenni? Nem tudom, áruljuk a házunkat.
szept. 8. 22:52
 36/93 anonim ***** válasza:
55%

3 év után nem csoda hogy már betelt q pohár. Még így is sokáig bírtad.

Mióta otthon laksz, nem dolgoztál? Nem tudtál félre tenni albira? A ház árából kapnál valamennyit? És ha sikerül eladni akkor anyud is albérletbe menne?

szept. 8. 22:55
 37/93 anonim ***** válasza:
38%

"Akkor még utána azzal zsarol hogy csak azért költöztem haza hogy lakjak valahol és hogy nem foglalkozom vele." Mért, nem ez az igazság? Lakásként használod, holott ez nem alapjogod!

Nem mondod, hogy megver! Nem mondod!

De, gondoskodj róla, hogy ne halj éhen albérletben! Nem kell lakást bérelni, szobát kell. 100-ból bérelsz, 150-ből élsz! Olyan nincs, hogy nem keresel 250-et!

Nem, nem tudsz felülkerekedni anyádon! Ő az erősebb! Ha 10 könyvet elolvasol, akkor is ő marad. Egyet tudsz: eltűnni onnan. De te nem akarsz, mert az neked nem kényelmes. Ennyike.

szept. 8. 23:08
 38/93 A kérdező kommentje:

37. Nyilván nem most volt, régebben, de mégis.

Látom eléggé elvagy itt.. :)

szept. 8. 23:45
 39/93 anonim ***** válasza:
15%
37-es, neked sincs túl nagy empátiád.
szept. 8. 23:50
 40/93 A kérdező kommentje:
39. Semmi gond, sajnos úgy látom ez itt általános. :)
szept. 9. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!