Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy érzelmileg zsaroló embert...

Egy érzelmileg zsaroló embert hogy lehet leallitani?

Figyelt kérdés

Anyukamrol van szó. Ha valamit nem tud nálam elerni, egyből érzelmileg kezd zsarolni. Kerlek ajánljatok olyan könyveket, amivel ennek a végét tudom venni, jelenleg költözni nem opció, albérletben éhen halnék.

Hiába teszek meg itthon mindent, sosem vagyok elég és folyamatosan szid vagy veszekedést generál. Ezt szeretném csitítani, bármiféle pszichológiai módszerrel.

Kérlek segítsetek, köszönöm. :)

24/N

szept. 8. 19:32
 41/93 Thispain ***** válasza:
17%

#13 (2024.09.08:20:44):

Nem tudom, milyen az erőviszony köztetek, gondolom ma már okkal nem ütnél vissza. Nem vagyok járatos ezen a területen, azonban, ha abból indulunk ki, hogy a rendőrség addig nem tehet semmit, amíg vér nem folyik, úgy valamivel több eszköz lehet a kezedben vele szemben, például ez a paprika spray pisztoly is (random találtam, nem tudom, működik-e): [link]

szept. 9. 00:57
 42/93 anonim ***** válasza:
69%

39

Mihez kéne empátia?

Hogy egy 24 éves, állítólag életképes nő ne hagyja magát megverni az anyja által?

A részleteket érdekes mód nem árulja el a kisasszony...

Napi kamu

Anyuci, ne verj meg, omfg

szept. 9. 04:36
 43/93 anonim ***** válasza:
14%
Sehogy. Keress egy palimadarat, aki elvesz feleségül és magához költöztet. Általában ez a szokás.
szept. 9. 04:54
 44/93 anonim ***** válasza:
55%

Susan forward : Mergezo szulok

A baratsidrol parkspcsolatodrol egesz minimalisat meselj.

szept. 9. 05:10
 45/93 anonim ***** válasza:
82%
Nem olvastam végig a hozzászólásokat. Annyit tudok mondani az életkoromból adódó tapasztalataimból, hogy inkább "éhenhalnék" mint egy ilyen helyzetbe beleragadjak felnőtt emberként.
szept. 9. 06:00
 46/93 anonim ***** válasza:
56%
De amúgy 24 évesen hogy sikerül ott tartani, hogy szülőkkel élsz és belehalnál egy albérletbe? Pályaválasztáskor nem sikerült figyelembe venni a saját jövődet? Nekem szüleim megmondták, hogy tanárnak nem mehetek, majd ha lesz jól fizető szakmám, saját pénzemből tanulhatok, amit akarok, ők azt vállalták születésemkor, hogy taníttatnak addig, amíg megállok a két lábamon, azaz olyan szakmát kell választanom, amivel nem halok éhen. Jól ki is cs*sztem velük, mert 19 éves korom óta egy fillért nem fogadtam el, olyan jó szakmát választottam és úgy tanultam, olyan ösztöndíjaim voltak, hogy azóta köszönöm szépen, független vagyok, és azt csinálom, amit csak akarok.
szept. 9. 06:39
 47/93 anonim ***** válasza:
20%
Faszid mit mond???
szept. 9. 06:49
 48/93 anonim ***** válasza:
42%

Könyveket akarsz az élethez? Á, halok meg, komolyan...

Kapcsolati dinamikával foglalkozom, nem sok embernek tudok sajnos segíteni, pont azért, mert nem látják amiben vannak.

Az ide kérdést kiíró emberek 98%-a még pont azon a kétségbeesett szinten van, amikor azt gondolja, hogy a másikat meg lehet változtatni.

Ha esetleg nem jönnek be a könyvek, amiket ajánlanak, nem tudod megnevelni a szülődet, írj privátot.

szept. 9. 07:09
 49/93 anonim ***** válasza:
40%

Suzan Forward - Mérgező szülők

[link]

szept. 9. 07:35
 50/93 anonim ***** válasza:
76%

"Az ide kérdést kiíró emberek 98%-a még pont azon a kétségbeesett szinten van, amikor azt gondolja, hogy a másikat meg lehet változtatni."

Ez annyira igaz. Viszont iszonyat frusztráló látni.

szept. 9. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!