Egy érzelmileg zsaroló embert hogy lehet leallitani?
Anyukamrol van szó. Ha valamit nem tud nálam elerni, egyből érzelmileg kezd zsarolni. Kerlek ajánljatok olyan könyveket, amivel ennek a végét tudom venni, jelenleg költözni nem opció, albérletben éhen halnék.
Hiába teszek meg itthon mindent, sosem vagyok elég és folyamatosan szid vagy veszekedést generál. Ezt szeretném csitítani, bármiféle pszichológiai módszerrel.
Kérlek segítsetek, köszönöm. :)
24/N
#13 (2024.09.08:20:44):
Nem tudom, milyen az erőviszony köztetek, gondolom ma már okkal nem ütnél vissza. Nem vagyok járatos ezen a területen, azonban, ha abból indulunk ki, hogy a rendőrség addig nem tehet semmit, amíg vér nem folyik, úgy valamivel több eszköz lehet a kezedben vele szemben, például ez a paprika spray pisztoly is (random találtam, nem tudom, működik-e): [link]
39
Mihez kéne empátia?
Hogy egy 24 éves, állítólag életképes nő ne hagyja magát megverni az anyja által?
A részleteket érdekes mód nem árulja el a kisasszony...
Napi kamu
Anyuci, ne verj meg, omfg
Susan forward : Mergezo szulok
A baratsidrol parkspcsolatodrol egesz minimalisat meselj.
Könyveket akarsz az élethez? Á, halok meg, komolyan...
Kapcsolati dinamikával foglalkozom, nem sok embernek tudok sajnos segíteni, pont azért, mert nem látják amiben vannak.
Az ide kérdést kiíró emberek 98%-a még pont azon a kétségbeesett szinten van, amikor azt gondolja, hogy a másikat meg lehet változtatni.
Ha esetleg nem jönnek be a könyvek, amiket ajánlanak, nem tudod megnevelni a szülődet, írj privátot.
"Az ide kérdést kiíró emberek 98%-a még pont azon a kétségbeesett szinten van, amikor azt gondolja, hogy a másikat meg lehet változtatni."
Ez annyira igaz. Viszont iszonyat frusztráló látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!