Egy érzelmileg zsaroló embert hogy lehet leallitani?
Anyukamrol van szó. Ha valamit nem tud nálam elerni, egyből érzelmileg kezd zsarolni. Kerlek ajánljatok olyan könyveket, amivel ennek a végét tudom venni, jelenleg költözni nem opció, albérletben éhen halnék.
Hiába teszek meg itthon mindent, sosem vagyok elég és folyamatosan szid vagy veszekedést generál. Ezt szeretném csitítani, bármiféle pszichológiai módszerrel.
Kérlek segítsetek, köszönöm. :)
24/N
10-es
" egy sz.ros lakással ekkora hatalma legyen valakinek a saját gyereke felett."
Ohhhhh hát sokkal nagyobb mint gondolnád!!!
Nemrég a hiradóba egy lány gyilkosság áldozata lett,mert az albérlők azzal zsarolták ha nem megy el pénzt keresni szexmunkával akkor kidobják a lakásból,a lány nemet mondott,mire agyonverték.Ugye és itt a lakás felett érzet hatalmon alapult.Akinek van lakása az mai világba istennek számit.
ma 21:41
" látleletet vetet,"
Aha és hány családon belüli eröszak van a mai világban,ahol a rendörök leszarják az egészet? Aakkor mennek már ki amikor már késő.
20. Ezt csináltam évekig, jó kis toxikus kapcsolatokban is voltam
Mostani párom nem az országban él.
15. Miért akarnék? Nem akarok gyereket, ide végképp nem!
16. Mi az hogy hatott a nevelése és ordít a válaszaimból? Nem is ismersz.. :)
14. Nem vagyok életképtelen, nem ismersz. Évekig nem laktam otthon, folyamatosan fenyegetett és majdnem ki is jelentett az állandólakcímemről..
22-es: Én ezt az anyára értem. Ugyanis van, hogy valaki vissazüt, ha bántják, de sokszor a bántalmazó úgy állítja be a hatóság előtt, mintha nem ő ütött volna először.
Az pedig igaz, hogy rendőre válogatja, ki mit vesz komolyan.
ma 21:52
" jó barát vagy partner is jó"
A kérdező szerint ez nem igaz mert egy pasi sem segitene csak úgy hogy ne kérjen valamit érte,és hát tudjuk hogy mit kérne egy pasi a segitségért.
21:52
"Mostani párom nem az országban él."
Nem te lennél az első a világon aki külföldi párjához kiköltözne ilyen helyzetben.
Nem tudnál esetleg külföldre költözni a mostani párodhoz? Mi gátolja, hogy együtt éljetek? Esetleg olyan tanulmányokat folytatsz, amit be szeretnél fejezni, ezért nem tudtok összeköltözni?
Ha ki akar jelenteni, akkor birtokvédelmet kérhetsz. Ha addig ott éltél, nem dobhat ki csak úgy, nem egy megunt pasi vagy egy nem fizető bérlő vagy.
A helyzet az hogy egy olyan csatában akarsz győzni ahol se páncélod, se fegyvered ellenben az anyádnak teljes felszerelése van.
Itt csak tűrni tudsz amíg jobb nem lesz. Mivel a lakhatás miatt kiszolgáltatott vagy így amíg nála laksz addig neki mindig is hatalma lesz feletted, amit éreztetni fog.
Inkább magadon dolgozz, hogy ez téged ne érintsen meg, peregjen le. Közben ha tudsz rakj félre pénzt, hogy legalább egy szobába el tudj költözni.
Mióta költöztél vissza? Mikorra látható a jövőben hogy el tudsz költözni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!